Hepsilisans.com güvenilir mi?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
499
Daha önce yazilimbudur.com dan 3 sefer alışveriş yaptım ve yıllardır hepsi sorunsuz, ama şimdi daha ucuza hepsilisans.com da OEM yani biosa gömülen Win11 home buldum 80TLye. Sizin tecrübeleriniz nedir bu siteyle alakalı?

Kesinlikle değil. Wordpress eklentileri Warez hepsi. Wprocket eklentisinde tarih 10 yıl sonrayı gösteriyor eklenti update almıyor

Bende daha önce 2 kere alışveriş yaptım Microsoft office programları için sıkıntı yaşamadım hızlı dönüş yapıp mailini atıyorlar 30 tl gibi şaka gibi rakamlara aldım bide lisansları sen düşün

Hayır güvenilir değil.

Düpedüz crackli ürünleri lisanslı diye satıyorlar. Firmaya yapılan şikayetlere bakın herkeste crackli programlar patlıyor. İnsanları aldatıyorlar. Özellikle sormama rağmen lisanslı dediler. Adobe uyguamalarını satın aldım ve gördüm ki crackli programları satmışlar. Güzel iş valla netteki crackli programları al millete sat 350 tl den 300 kişi alsa 1 milyon tl cepte missss ben paramı 10 günde geri alabildim. üstelik iade yaptık deyip sizi yine kandırmaya çalışıyorlar. banka ile görüş vs diye. ama 1 hafta sonra öğreniyorum para kendi hesaplarında ve iade yapmamışlar. kesinlikle uzak durun.

Bende daha önce 2 kere alışveriş yaptım Microsoft office programları için sıkıntı yaşamadım hızlı dönüş yapıp mailini atıyorlar 30 tl gibi şaka gibi rakamlara aldım bide lisansları sen düşün
ofis ve windows ta sıkıntı yok ki, free de bulunuyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,923
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri