Yardım Hepsipara kullanım hakkında;

AsabiHoroz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Arkadaşlar merhaba, hesabımda hepsipara gözüküyor, fakat alışveriş yaparken kullanamıyorum. Bu hepsipara dediği şey nerede geçerli bilen var mı ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    32 KB · Hit: 214
Ödeme kısmında kartını girdiğinde altında çıkması lazım çıkmıyor mu? Daha dün alışveriş yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada satıcılı ürünlerde diye biliyorum.
Yok satıcı önemli değil.

Dijital ürünler ve birkaç kategori hariç her satıcıda geçerli. Ödeme ekranında Hepsipay kullan diye seçenek çıkar.

Ya sancılı 2-3 telefon görüşmesi sonucu öğrendim ki orada bugüne kadar kazandıklarımız görünüyormuş, tanımlı olanlar otomatik olarak hepsipay e aktarılıp her türlü alışverişte düşüyormuş. Sizin ekranda hepsipay harcaması yaptıktan sonra bile hala hepsi para olarak kalıyor mu arkadaşlar ?

Hepsipara 80 tl görünüyor bu dönem olarak, hepsipay 0 (harcamışım siparişlerde) :D

Arkadaşlar merhaba, hesabımda hepsipara gözüküyor, fakat alışveriş yaparken kullanamıyorum. Bu hepsipara dediği şey nerede geçerli bilen var mı ?
Ödeme seçeneğinde Hepsipay cüzdanı seçilmeli. Öyle harcanıyor. Kalan parayı da kayıtlı karttan çekiyor sorun olmuyor.

Ödeme kısmında kartını girdiğinde altında çıkması lazım çıkmıyor mu? Daha dün alışveriş yaptım.

Yok satıcı önemli değil.
vp almaya çalıştım vermedi o yüzden öyle düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri