bende ssd'yi garantiden iade için gönderdim. umarım iade yaparlar yoksa. yoksa. "ayvayı" yedim. (anladınız siz .d)bozulsada garantiden iade ile nvidiaya geçsem diye uğraşıom.
hala amd kart savunanlar var (rx 500 serisine saygım sonsuz onlarda pek sıkıntı yok bizim derdimiz rx5000 serisi ile)bozulsada garantiden iade ile nvidiaya geçsem diye uğraşıom.
hala amd kart savunanlar var (rx 500 serisine saygım sonsuz onlarda pek sıkıntı yok bizim derdimiz rx5000 serisi ile)
Ben 2060 kullanıyorum baya memnunum ama daha rtx açamadım oyun yok çünkü
sürücülerden bahsettim. Benim bildiğim 5000 serisi kadar sürücü sorunu yok onlardaRX 500 serisi sorunsuz diyenin ağzına kürekle vururum, 580 canımı çıkardı 5000 serisi olsa bu kadar baş ağrıtmaz.
sürücülerden bahsettim. Benim bildiğim 5000 serisi kadar sürücü sorunu yok onlarda
Tamam iyice rezil oldum bilgisizlikten
haydaa. ben daha yeni Asus rog strix radeon rx 570 oc 8gb aldım. amma uzun isimiş.RX 500 serisi sorunsuz diyenin ağzına kürekle vururum, 580 canımı çıkardı 5000 serisi olsa bu kadar baş ağrıtmaz.
Tamam iyice rezil oldum bilgisizlikten
AMD sürücü departmanını kapatsın gitsin bu kadar da olmaz yav
lisa su neyi çıkaracak diyeceğim de tabikide rx5800xt vuracakLisasu reyiz çıkarıp vursa masaya bunlar olmazdı (!)
lisa su neyi çıkaracak diyeceğim de tabikide rx5800xt vuracak![]()
![]()
ya benimki sorunlu mu düzgün mü bak elim ayağım dolandı şimdi.RX 500 serisi sorunsuz diyenin ağzına kürekle vururum, 580 canımı çıkardı 5000 serisi olsa bu kadar baş ağrıtmaz.
ya benimki sorunlu mu düzgün mü bak elim ayağım dolandı şimdi.