Neler Yeni

Rehber Her Bütçeye Mouse Önerileri

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım.

0-100 TL

150-200 TL
Bu mouseların özellikleri aşağı yukarı aynı, tasarımını beğendiğinizi seçebilirsiniz.
Bu ikisi yukarıdakilerden daha iyi. Tasarımları hoşunuza gittiyse bunlardan birini alabilirsiniz.
Tasarım önemli değilse bu bütçede en iyisi.

250-300 TL
Omen Reactor, Omen Vector ve Bloody X5 Pro daha iyi sensöre sahip. Tasarıma önem veriyorsanız Deathadder V2 Mini alınabilir.

350-400 TL
Delikli mouse isterseniz Cooler Master veya Sharkoon alın, sensörleri aynı. Deliksiz istiyorsanız Pulsefire Raid alın, bütçeniz yetiyorsa da G403 Hero alın.

450-500 TL
Tasarım ve sensöre önem veriyorsanız Deathadder V2 alın, ergonomi ve sensör önemliyse de Basilisk V2. Eliniz küçükse, claw veya fingertip kullanıyorsanız Rival 3 Wireless alın. Daha iyi sensör ve büyük bir kablosuz mouse istiyorsanız Basilisk X Hyperspeed.

1000-1700 TL
Viper Ultimate ile Basilisk Ultimate aynı özelliklere sahip, sadece Basilisk Ultimate kablosuz. G Pro Hero'nun sensörü daha kötü ama tasarımını beğenirseniz alabilirsiniz. V2 Pro, Viper Ultimate'e göre daha ergonomik bir mouse, sağ el için üretilmiş. Viper Ultimate ise sağ ve sol el için üretilmiş. Delikli mouse istiyorsanız Glorius Model O Wireless tercih edilebilir.

Rehberim bu kadardı, eklenmesini veya çıkarılmasını uygun gördüğünüz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yardımı için @zbabomen'e teşekkürler.
Corsair Katar pro
Gigabyte gm
Asus rog impact ii

önerin hangisidir? Aslında omen600 düşünüyordum ancak sağ-sol tık aynı anda basınca dpi resetliyor o yüzden vazgeçtim. Bu 3 ü hoşuma gidiyor.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Corsair Katar pro
Gigabyte gm
Asus rog impact ii

önerin hangisidir? Aslında omen600 düşünüyordum ancak sağ-sol tık aynı anda basınca dpi resetliyor o yüzden vazgeçtim. Bu 3 ü hoşuma gidiyor.
Tasarımını beğendiğin, özellikleri aynı.

Omen 600'de öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum ayrıca.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Tasarımını beğendiğin, özellikleri aynı.

Omen 600'de öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum ayrıca.
Alıyım, deneyim eğer öyle sorun olursa iade edeyim diorumda sonra elimde kalırsa sıkıntı. Omen600 tipi fena değil.

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Merhabalar, yakın zamanda kulaküstü kulaklık alacağım. Bununlada ilgili konu açarsanız çok sevinirim. ^^

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
@Canxkarax,
Bahsettiğin olayı biraz araştırdım ve o sorunun çözüldüğünü gördüm.
çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Canxkarax,
Bahsettiğin olayı biraz araştırdım ve o sorunun çözüldüğünü gördüm.
bir şey daha soracağım.
bu rog ii hoşuma gitti baya. o mu omen600 mü sizce?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım.

0-100 TL

150-200 TL
Bu mouseların özellikleri aşağı yukarı aynı, tasarımını beğendiğinizi seçebilirsiniz.
Bu ikisi yukarıdakilerden daha iyi. Tasarımları hoşunuza gittiyse bunlardan birini alabilirsiniz.
Tasarım önemli değilse bu bütçede en iyisi.

250-300 TL
Omen Reactor, Omen Vector ve Bloody X5 Pro daha iyi sensöre sahip. Tasarıma önem veriyorsanız Deathadder V2 Mini alınabilir.

350-400 TL
Delikli mouse isterseniz Cooler Master veya Sharkoon alın, sensörleri aynı. Deliksiz istiyorsanız Pulsefire Raid alın, bütçeniz yetiyorsa da G403 Hero alın.

450-500 TL
Tasarım ve sensöre önem veriyorsanız Deathadder V2 alın, ergonomi ve sensör önemliyse de Basilisk V2. Eliniz küçükse, claw veya fingertip kullanıyorsanız Rival 3 Wireless alın. Daha iyi sensör ve büyük bir kablosuz mouse istiyorsanız Basilisk X Hyperspeed.

1000-1700 TL
Viper Ultimate ile Basilisk Ultimate aynı özelliklere sahip, sadece Basilisk Ultimate kablosuz. G Pro Hero'nun sensörü daha kötü ama tasarımını beğenirseniz alabilirsiniz. V2 Pro, Viper Ultimate'e göre daha ergonomik bir mouse, sağ el için üretilmiş. Viper Ultimate ise sağ ve sol el için üretilmiş. Delikli mouse istiyorsanız Glorius Model O Wireless tercih edilebilir.

Rehberim bu kadardı, eklenmesini veya çıkarılmasını uygun gördüğünüz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yardımı için @zbabomen'e teşekkürler.
Güzel rehber. İndirimde mouse pad ile beraber asus tuf m5 200tlye kadar düşüyor. Ek not olarak eklenebilir

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güzel rehber. İndirimde mouse pad ile beraber asus tuf m5 200tlye kadar düşüyor. Ek not olarak eklenebilir
Sensör vsvs. daha iyi seçenekler var ama eli çok küçük olanlara öneririm kendim kullanıyorum elim bu kadar küçük olmasa almazdım:D

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ya beyler parası olunca insan tuhaf oluyor daha birkaç ay öncesine kadar 100 tl mouse bile çok pahalı gelirken para biriktirip klvayeye 450 tl verdim şimdide mouse'a 460 tl vericem ve işin tuhaf tarafı pahalı gibi gelmiyor dolar saolsun her şey uçuk 460 tl bile yine ucuz geliyor ama biriktirmem aylar sürdü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O vardı, mousepad hediyesinin ve indiriminin bittiğini görünce kaldırdım.
Konuyu ara sıra editliyor musunuz fiyatlara ve yeni modellere göre?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Sensör vsvs. daha iyi seçenekler var ama eli çok küçük olanlara öneririm kendim kullanıyorum elim bu kadar küçük olmasa almazdım:D
Hocam benim elim fırıncı küreği gibi ama pek sıkıntı çekmedim ben.
Mousepadde açılma oldu mu hocam sizde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,394
Üyeler
161,450
Son üye
oserbes
Top Bottom