Rehber Her Bütçeye Mouse Önerileri

O vardı, mousepad hediyesinin ve indiriminin bittiğini görünce kaldırdım.
Mousepad hediyesi duruyor da 170tlye aldığım mouse 300tl olmuş. 200tlye düşerse alınır
 
ROG Chakram nerede?????????????
 
Merhabalar! Bu rehberimde her bütçeye mouse önerisi yapacağım. Başlayalım.

0-100 TL

150-200 TL
Bu mouseların özellikleri aşağı yukarı aynı, tasarımını beğendiğinizi seçebilirsiniz.
Bu ikisi yukarıdakilerden daha iyi. Tasarımları hoşunuza gittiyse bunlardan birini alabilirsiniz.
Tasarım önemli değilse bu bütçede en iyisi.

250-300 TL
Omen Reactor, Omen Vector ve Bloody X5 Pro daha iyi sensöre sahip. Tasarıma önem veriyorsanız Deathadder V2 Mini alınabilir.

350-400 TL
Delikli mouse isterseniz Cooler Master veya Sharkoon alın, sensörleri aynı. Deliksiz istiyorsanız Pulsefire Raid alın, bütçeniz yetiyorsa da G403 Hero alın.

450-500 TL
Tasarım ve sensöre önem veriyorsanız Deathadder V2 alın, ergonomi ve sensör önemliyse de Basilisk V2. Eliniz küçükse, claw veya fingertip kullanıyorsanız Rival 3 Wireless alın. Daha iyi sensör ve büyük bir kablosuz mouse istiyorsanız Basilisk X Hyperspeed.

1000-1700 TL
Viper Ultimate ile Basilisk Ultimate aynı özelliklere sahip, sadece Basilisk Ultimate kablosuz. G Pro Hero'nun sensörü daha kötü ama tasarımını beğenirseniz alabilirsiniz. V2 Pro, Viper Ultimate'e göre daha ergonomik bir mouse, sağ el için üretilmiş. Viper Ultimate ise sağ ve sol el için üretilmiş. Delikli mouse istiyorsanız Glorius Model O Wireless tercih edilebilir.

Rehberim bu kadardı, eklenmesini veya çıkarılmasını uygun gördüğünüz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yardımı için @zbabomen'e teşekkürler.
👌😑
 
İyide Viper Ultimate kablosuz bir mouse?
 
ben bazı omen modellerine baktım ama rival serisine çok benziyor. neden olduğunu bilen var mı?
OMEN serisinin çoğu ürünleri SteelSeries ortaklığı ile yapılıyor. Hatta bazı OMEN ürünlerinin yanında SteelSeries yazısını görebilirsin.
 
Ürün başlığında kablolu yazıyordu, düzeltiyorum.
Ben bu yorumu en az 3 gün önce yapmıştım hocam .d nasıl oluyor da "Bugün, 3:35" de yazmışım ? Bazen aklımı kaybettiğimi düşünüyorum.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,639
Mesajlar
10,615,666
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri
Top