Neler Yeni

Her freesync monitörde g-sync uyumlu özelliği açılabilir mi ?

Meeliodas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enis Meliodas Sütçü
Bütçe
1700
Arkadaşlar selam. Konuya geçiş yapıcam doğrudan. Ben aoc,acer,asus,viewsonic gibi markaların birinden veya diğer markalardan freesync bi monitör alıcam. Ama yeni toplayacağım sistemde ekran kartım nvidia nın 1660super 'i. Demek isteyeceğim her freesync te gsync uyumlu özelliğini açabilir miyiz? Ya da sizin bildiğiniz ve kullandığınız öyle monitör var mı

(Öneriler için bütçem 1500 ila 2000 arası en az 144hz 1ms olması iyi olur)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin akkaya
güncel nvidia ekran kartlarında artık g sync olmada bile free sync varsa grafik ayarlarından aktif edebiliyosun aoc c27g1 monitör kullanıyorum sadece fresync var ama g sync kullanabiliyorum ekran kartım msi gtx 1660super gaming oc 6gb

Meeliodas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enis Meliodas Sütçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncel nvidia ekran kartlarında artık g sync olmada bile free sync varsa grafik ayarlarından aktif edebiliyosun aoc c27g1 monitör kullanıyorum sadece fresync var ama g sync kullanabiliyorum ekran kartım msi gtx 1660super gaming oc 6gb
Adam ya adam çok saol

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar selam. Konuya geçiş yapıcam doğrudan. Ben aoc,acer,asus,viewsonic gibi markaların birinden veya diğer markalardan freesync bi monitör alıcam. Ama yeni toplayacağım sistemde ekran kartım nvidia nın 1660super 'i. Demek isteyeceğim her freesync te gsync uyumlu özelliğini açabilir miyiz? Ya da sizin bildiğiniz ve kullandığınız öyle monitör var mı

(Öneriler için bütçem 1500 ila 2000 arası en az 144hz 1ms olması iyi olur)
Her monitörde olacak diye bir şey yok fakat büyük çoğunlukta oluyor.
Yapman gereken DP kablosu ile bağlantıyı sağlamak, daha sonra açabilirsin.
Ben de bu monitörü kullanıyorum, açılabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yasin akkaya
Her monitörde olacak diye bir şey yok fakat büyük çoğunlukta oluyor.
Yapman gereken DP kablosu ile bağlantıyı sağlamak, daha sonra açabilirsin.
Ben de bu monitörü kullanıyorum, açılabiliyor.
aynen öyle dp önemli aldığınız ekran kartı ve monitör dp mevcutsa kesinlikle hdmi yerine dp kullanmanizi öneririm

Top Bottom