Neler Yeni

Çözüldü✓ Her gece pc fişini çekmek zararlımı

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ustam
Her gece pc fişini çekmek zararlımı birçok arkadaşımın başına geldi gece elektrik git gel yapıyor falan psu bozulanmı demezsin o yüzden her gece çekiyorum kimiside,diyor bios pili biter diye çekeyimmi sizler nasıl yapıyorsunuz ne önerirsiniz

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Alican ekinci
ben yatmadan önce kasanın güç kaynağını kapatıyorum arkadaşında öyle yapabilir.

ben nolur nolmaz diye arkadan kapatıyorum

Ya bende öyle yapıyorum fişten çekmek diye örnek verdim psudan kapatıyorum aynı hesap zaten ikiside gücü kesmek yani ne önerirsin kapatayımmı he4 gece önerin nedir
bence kapat

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben prizi kapatıyorum hocam öyle olur mu peki
Aynı hesap reis sonuçta elektrik kesiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw ozm bende bundan sonra aynı şekilde devam edecem kapattıktan sonra prizden yada fişi çekecem yada psudan arkadan kapatcam (hepsi aynı hesap zatende) o şekilde devam etcem bios pili bitersede bitsin en azından psudan ucuzdur pil 😆 risk almayak kapatacam bundan sonrada her gece eyw bilgileriniz için

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eymen
Aynı hesap reis sonuçta elektrik kesiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw ozm bende bundan sonra aynı şekilde devam edecem kapattıktan sonra prizden yada fişi çekecem yada psudan arkadan kapatcam (hepsi aynı hesap zatende) o şekilde devam etcem bios pili bitersede bitsin en azından psudan ucuzdur pil 😆 risk almayak kapatacam bundan sonrada her gece eyw bilgileriniz için
Haklısınız hocam ben biraz üşendiğimden dolayı sadece prizi kapatıyorum zaten başka elektrik gelebilecek bir yer yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,213
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom