Her gece pc fişini çekmek zararlımı birçok arkadaşımın başına geldi gece elektrik git gel yapıyor falan psu bozulanmı demezsin o yüzden her gece çekiyorum kimiside,diyor bios pili biter diye çekeyimmi sizler nasıl yapıyorsunuz ne önerirsiniz
Ya bende öyle yapıyorum fişten çekmek diye örnek verdim psudan kapatıyorum aynı hesap zaten ikiside gücü kesmek yani ne önerirsin kapatayımmı he4 gece önerin nedirben nolur nolmaz diye arkadan kapatıyorum
bence kapatYa bende öyle yapıyorum fişten çekmek diye örnek verdim psudan kapatıyorum aynı hesap zaten ikiside gücü kesmek yani ne önerirsin kapatayımmı he4 gece önerin nedir
Ben prizi kapatıyorum hocam öyle olur mu pekiben nolur nolmaz diye arkadan kapatıyorum
bilgim yok. ben önce güç kaynağı tuşunu kapatır sonra prizi kapatıyorumBen prizi kapatıyorum hocam öyle olur mu peki
Aynı hesap reis sonuçta elektrik kesiyorsunBen prizi kapatıyorum hocam öyle olur mu peki
Haklısınız hocam ben biraz üşendiğimden dolayı sadece prizi kapatıyorum zaten başka elektrik gelebilecek bir yer yokAynı hesap reis sonuçta elektrik kesiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw ozm bende bundan sonra aynı şekilde devam edecem kapattıktan sonra prizden yada fişi çekecem yada psudan arkadan kapatcam (hepsi aynı hesap zatende) o şekilde devam etcem bios pili bitersede bitsin en azından psudan ucuzdur pilrisk almayak kapatacam bundan sonrada her gece eyw bilgileriniz için