Rammstein
80+ Silver
Eşitliği savunuyor diyorsan adı niye kadıncılık o zaman?Hocam feministlik kötü bir görüş değil. Türkiye de yanlış algılıyor bizim kezbanlar.
Eşitliği savunuyor diyorsan adı niye kadıncılık o zaman?Hocam feministlik kötü bir görüş değil. Türkiye de yanlış algılıyor bizim kezbanlar.
Bence Türkiye de değil dünya'da yanlış algılıyorlar feminizm eskiden feminizm idi şimdi adı yok istediğini de.Hocam feministlik kötü bir görüş değil. Türkiyede yanlış algılıyor bizim kezbanlar.
Eğer görüşü saçmalıktan ibaretse örneğin bazı kişiler su içsem ve 7/24 bilgisayar oynasam deseler saygı duymam hatta ilk önce insan gib anlatırım anlamıyorsa boşveririm ve yaptığın sana hiç bir katkısı olmıyacak der geçerim ama görüşü bundan mantıklı ise bişey demem saygı duyarımDostlar sorum bu her görüşe saygı duyar mısınız ? (Ben her görüşe saygı duymam.)
çoğunlukla evet ama herkesin ince çizgisi vardır ben şeriata saygı duymam meselaDostlar sorum bu her görüşe saygı duyar mısınız ? (Ben her görüşe saygı duymam.)
Kadınlar, erkeklerden daha alçakta tutuluyor diye kadınların da erkeklere eşit olduğunu kabul ediyorlar. Sanırım o yüzden. Eşitlik açısından kötü bir görüş değil. Ama saçlarını kazıtıp, özel bölgelerinin kıllarını kesmeyip, erkeklere küfür etmek feministlik ve güçlü kadın olmak değil. Twitter böyle aptallarla dolu.Eşitliği savunuyor diyorsan adı niye kadıncılık o zaman?
egaliteryanizm niye var?Kadınlar, erkeklerden daha alçakta tutuluyor diye kadınların da erkeklere eşit olduğunu kabul ediyorlar. Sanırım o yüzden. Eşitlik açısından kötü bir görüş değil. Ama saçlarını kazıtıp, özel bölgelerinin kıllarını kesmeyip, erkeklere küfür etmek feministlik ve güçlü kadın olmak değil. Twitter böyle aptallarla dolu.
Feminizm sadece kadınları savunur. Egaliteryanizm hiç bir canlının birbirinden üstün olmadığını ve eşitliği savunur.egaliteryanizm niye var?