Neler Yeni

Her Görüşe Saygı Duyar Mısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Dostlar sorum bu her görüşe saygı duyar mısınız ? (Ben her görüşe saygı duymam.)
Eğer görüşü saçmalıktan ibaretse örneğin bazı kişiler su içsem ve 7/24 bilgisayar oynasam deseler saygı duymam hatta ilk önce insan gib anlatırım anlamıyorsa boşveririm ve yaptığın sana hiç bir katkısı olmıyacak der geçerim ama görüşü bundan mantıklı ise bişey demem saygı duyarım

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Görüşe bağlı olarak değişebilir

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Eşitliği savunuyor diyorsan adı niye kadıncılık o zaman?
Kadınlar, erkeklerden daha alçakta tutuluyor diye kadınların da erkeklere eşit olduğunu kabul ediyorlar. Sanırım o yüzden. Eşitlik açısından kötü bir görüş değil. Ama saçlarını kazıtıp, özel bölgelerinin kıllarını kesmeyip, erkeklere küfür etmek feministlik ve güçlü kadın olmak değil. Twitter böyle aptallarla dolu.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır tabii ki.

Rammstein

80+ Silver
Kadınlar, erkeklerden daha alçakta tutuluyor diye kadınların da erkeklere eşit olduğunu kabul ediyorlar. Sanırım o yüzden. Eşitlik açısından kötü bir görüş değil. Ama saçlarını kazıtıp, özel bölgelerinin kıllarını kesmeyip, erkeklere küfür etmek feministlik ve güçlü kadın olmak değil. Twitter böyle aptallarla dolu.
egaliteryanizm niye var?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Ne olduğuna bağlı, hangi konuda yani siyasi olarak mı din olarak mı vs. hem evet hem hayır. İte it gibi kurta kurt gibi aslana aslan gibi davranıyorum sonrada bana saygısız yobaz diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,189
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom