- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim hiç kız arkadaşım olmadı 27 yaşındayım eksikliğini hissediyorum tabikide hayat karı kızdan ibaret değil ona bişey demiyorum.Arkadaşlar hayat sadece karı kızdan ibaret değil.
Hocam benim hiç kız arkadaşım olmadı 27 yaşındayım eksikliğini hissediyorum tabikide hayat karı kızdan ibaret değil ona bişey demiyorum.Arkadaşlar hayat sadece karı kızdan ibaret değil.
Napim oğlum karı mı bulim sana . Bilmiyorum o kadar iyi bir şey değil çünkü sorumluluk sahibi olursun bana. Aklını başka şeylere odaklamanı öneririm.Hocam benim hiç kız arkadaşım olmadı 27 yaşındayım eksikliğini hissediyorum tabikide hayat karı kızdan ibaret değil ona bişey demiyorum.
hocam ama evlenmem gerekli artık annem babam bile dalga geçiyor sevgilim yok diyeNapim oğlum karı mı bulim sana . Bilmiyorum o kadar iyi bir şey değil çünkü sorumluluk sahibi olursun bana. Aklını başka şeylere odaklamanı öneririm.
Dul avcısı yaşındasın. Değerlendir bunu .hocam ama evlenmem gerekli artık annem babam bile dalga geçiyor sevgilim yok diye
Yaşıtlarımın çocuğu bile oluyor benim elime kız eli değmedi
kanka sen güzel gördüğün için karşındaki güzeldir ben ne çirkin çocuklar gördüm bebek gibi sevilen yani ağzın ile burnun yer değiştirmedikçe o kadar da dert etme dış görünüş değiştirilebilir en ufak saç kesimi bile insanı bambaşka yapar.Tamamen tek kriter kendimizi kandırmayalım kimse görünüş olarak beğenmediği birinin elini tutup onu öpüp koklamaz hayal dünyasında yaşıyonuz
Onlar münferit örneklerdir istisnadır,niye o zaman benim lisedeki arkadaşıma kızlar gelip instagramını soruyor ?kanka sen güzel gördüğün için karşındaki güzeldir ben ne çirkin çocuklar gördüm bebek gibi sevilen yani ağzın ile burnun yer değiştirmedikçe o kadar da dert etme dış görünüş değiştirilebilir en ufak saç kesimi bile insanı bambaşka yapar.
En çirkin kız bile kendinden daha iyisini istiyorhiç kimseye ben güzel yakışıklı bulmadı diye linç edemem güzel bakımlı kültürlü bir kadın yakışıklı uzun boylu ilgi çekici birini tercih edebilir bunu gayet normal görüyorum
Bende ne çene ne para ikiside yok düpedüz kısa boylu ezik biriyimDış görünüş de bir yere kadar. Dış görünüş tamamıyla etkisiz demiyorum ancak tipi ortalama ya da ortalamanın altında olup çok güzel kızları tavlayanlar da gördüm. Bazıları çenesiyle bazıları da parasıyla işi hallediyor.