Neler Yeni

Çözüldü✓ Her konuda aynı muhabbet. Darmoshark önermeyin lütfen.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Başlıktaki yazınızı merak ettim hocam neden böyle bir şey dediniz?

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlıktaki yazınızı merak ettim hocam neden böyle bir şey dediniz?
connectgame ve wraithesports ilk defa duydum ve bir kaç kere öneri istediğimde mouse olarak aynı mouse öneriliyor m3 4k işte m3s. Ben güvenmediğim bir siteden ürün almak istemiyorum az öncede aynı durum oldu. konu açtım kablolu mouse istiyorum diye m3 4k öneriyor gelen kişi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,742
İsim
Kerem Çavuş
Aerox 3
Asus rog Keris
Glorious model I
Hyperx Pulsefire Haste
Rival 5 de alabilirsin kablolu olarak hepsi birbirinin laciverti inanılmaz farklılıklar yok

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Aerox 3
Asus rog Keris
Glorious model I
Hyperx Pulsefire Haste
Rival 5 de alabilirsin kablolu olarak hepsi birbirinin laciverti inanılmaz farklılıklar yok
Rival 5 alınır mı şuan yani 1300 TL'ye bakıyorumda rival 5e denk geldim en son izledim kötüde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aerox 3
Asus rog Keris
Glorious model I
Hyperx Pulsefire Haste
razer mouseler güzel ama 1300tlye güezl yok. Razer cobra önermişti bi arkadaş forumda ama 1300 TL'ye rival 5 almak daha iyi değil mi ? 400 ips değeri ve 1k hertz oranı var rival 5te

Aerox 3
Asus rog Keris
Glorious model I
Hyperx Pulsefire Haste
1300 TL'ye başka güzel mouse var mı kablolu alabileceğim ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,742
İsim
Kerem Çavuş
Rival 5 alınır mı şuan yani 1300 TL'ye bakıyorumda rival 5e denk geldim en son izledim kötüde değil

razer mouseler güzel ama 1300tlye güezl yok. Razer cobra önermişti bi arkadaş forumda ama 1300 TL'ye rival 5 almak daha iyi değil mi ? 400 ips değeri ve 1k hertz oranı var rival 5te
Ben fps oyunları için çok uygun olduğunu düşünmüyorum pulsefire haste alman mantıklı olur hafiflik ve denge açısından

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Ben fps oyunları için çok uygun olduğunu düşünmüyorum pulsefire haste alman mantıklı olur hafiflik ve denge açısından
Gece kimse yok önersinde halledeyim. Off of... bütçeme göre rival 5 düşüyor şuan elime napacağımı şaşırıyorum. Asus p504 gladius core 2 var aklımda ya p507 var bide ama asus alsam sistemim birbirine uyum sağlar zamanla asus dizebilirim veya razer steelseries bunların içinden mouse alabilirim sanırsam 1k hz alabilirim 1300 tl bütçeyle tabi ips değeri falanda önemli olduğu için. Sabah bakalım dönüş olursa bakarım yoksa rival alırım fiyatlar yükselmeden almam lazm ne olur ne olmaz.

brsokcu

80+ Bronze
connectgame ve wraithesports ilk defa duydum ve bir kaç kere öneri istediğimde mouse olarak aynı mouse öneriliyor m3 4k işte m3s. Ben güvenmediğim bir siteden ürün almak istemiyorum az öncede aynı durum oldu. konu açtım kablolu mouse istiyorum diye m3 4k öneriyor gelen kişi.
hocam sen güvenmiyorsun site güvenilmez olmuyor ki. İki site de güvenilir mouse da güzel. Al geç işte

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,742
İsim
Kerem Çavuş
Gece kimse yok önersinde halledeyim. Off of... bütçeme göre rival 5 düşüyor şuan elime napacağımı şaşırıyorum. Asus p504 gladius core 2 var aklımda ya p507 var bide ama asus alsam sistemim birbirine uyum sağlar zamanla asus dizebilirim veya razer steelseries bunların içinden mouse alabilirim sanırsam 1k hz alabilirim 1300 TL bütçeyle tabi ips değeri falanda önemli olduğu için. Sabah bakalım dönüş olursa bakarım yoksa rival alırım fiyatlar yükselmeden almam lazm ne olur ne olmaz.
m3 4k hariç 4k mouse trde çok yok zaten arkadaşın önermesine ben de katılıyorum ben de yeni aldım kullansan şunlardan hiçbirine bakmazsın muhtemelen :D , dediğim gibi 500tlye alcağın prime fpste de 450 ips 50g hız sensör var 1300tlye aldığın rival 5 te 400 ips 40g hızlanma var aralarında çok bi fark bekleme malzeme kalitesi değişir onda da gramajı artıyor bu da eksi oluyor tabi , illa 1300tl harcamana gerek yok steelseries prime fps alsan da fazla fazla işini görür

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri