Ekranınız 1080P ise oyunu 720P pencereli moda almanız lazım önce sonra kullanmanız lazım, ayrıca programı başlatmak için CTRL+ALT+S tuşlarına basmak gerekiyor oyundaykenÇalışmadı. Tam tersine FPS düşürdü.
"It will be equal, or less than your native screen resolution." dediğinden 720P'ye almamıştım, deneyeyim.Ekranınız 1080P ise oyunu 720P pencereli moda almanız lazım önce sonra kullanmanız lazım, ayrıca programı başlatmak için CTRL+ALT+S tuşlarına basmak gerekiyor oyundayken
Ben iade ettim programı. Umarım kabul ederler talebiResmi desteği yok sizin ekran kartının ama mantıken çalışması lazım ama emin değilim, bende sadece 6900 XT vardı deneyebileceğim onunla oldu.
Muhtemelen yanlış bir şey yaptınız kullanması biraz zor bir programBen iade ettim programı. Umarım kabul ederler talebi
Bende ciddi şekilde performans kaybı yaptı oyun. Normalde 16FPS alırken 13 almaya başladım ve daha da kötüsü oyun 13 göstermesine rağmen 5FPS gibi hissettiriyor
Kısaca FSR destekli kartı olmayanlar denemesin derim
FSR açıkken:
Alıntıyı görüntüle
Discorda baksana bi kerem."It will be equal, or less than your native screen resolution." dediğinden 720P'ye almamıştım, deneyeyim.
Ben 2K dan 1080P ye düştüm diye bende çok bozulmamış olabilir 1080P den 720P ye düşmek daha kötü olmuş olabilir15 FPS arttı ama görüntü kalitesi değişmedi demek için kör olmak gerek.
OlmazDemosunu indirsem olur mu ?
Oyunu 720P pencereli moda aldım programda da FSR seçeceğine alıp çözünürlük ölçeğini ekrana tam oturacak şekilde (1.5X) olarak bıraktım. CTRL+ALT+S bastım oyun tam ekran gibi oldu ama dediğim gibi baya kasmaya başladı oyun.Muhtemelen yanlış bir şey yaptınız kullanması biraz zor bir program
Mesaj otomatik birleştirildi:
Discorda baksana bi kerem.
Hocam Ben Programın Mantığını Anlamadım , Tam olarak ne Yapıyor ? Çözünürlüğü Mü Düşürüyor ?Ben 2K dan 1080P ye düştüm diye bende çok bozulmamış olabilir 1080P den 720P ye düşmek daha kötü olmuş olabilir