EvetSteam disi oyunlarda da çalışıyor mu?
Nasıl çalıştığını bende biraz deneme yanılma ile buldum ama her ekranın çözünürlüğüne göre değişiklik gösterebiliyor kullanımı o yüzden kendiniz çözmeye çalışın.Nasıl kullanıyoruz rehber yapar mısınız?
knk demoyla normalinin farkı ne ki suan deneme amacli bakmak ıstıyom almıcam da yanı demo da ıs goruyomuMerhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for scaling and frame generationstore.steampowered.com
Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.
Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sizde 1.5.3 sürümü var bende 1.5.2 sürümü var nedense bana güncelleme gelmedi, belki daha basit olsun diye ismini sadece FSR yapmışlardırAMD FSR diye bir seçenek yok. FSR yazıyor sadece.
Alıntıyı görüntüle
Demo ile FSR olmuyor demo bir işe yaramıyor diyebiliriz.knk demoyla normalinin farkı ne ki suan deneme amacli bakmak ıstıyom almıcam da yanı demo da ıs goruyomu
ben uygulamayı aldım fakat yapamadım yardımcı olabilirmisnMerhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for scaling and frame generationstore.steampowered.com
Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.
Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
aaaaaaaaaaaaAAAAAA 10tl at ulan!1 (!)Sizde 1.53 sürümü var bende 1.52 sürümü var nedense bana güncelleme gelmedi, belki daha basit olsun diye ismini sadece FSR yapmışlardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demo ile FSR olmuyor demo bir işe yaramıyor diyebiliriz.
Bende güncelledim uygulumayı şuan bende de ismi FSR oldu, değiştirmişler.AMD FSR diye bir seçenek yok. FSR yazıyor sadece.
Alıntıyı görüntüle
benim E6500 işlemcili ekran kartsız sistemimde de işe yarar mı ?Ben hem Cyberpunk'da hem de GTA'da denedim ikisinde de çok fazla arttırdı.
Hocam steam cüzdan kodu almak yerine programı direkt olarak kart ile alın eğer beğenmeyip iade ederseniz para karta geri iade edilirHarika bir şeymiş. Steam cüzdan kodu alıyorum, deneyimlerimi paylaşırım.
Resmi desteği yok sizin ekran kartının ama mantıken çalışması lazım ama emin değilim, bende sadece 6900 XT vardı deneyebileceğim onunla oldu.benim E6500 işlemcili ekran kartsız sistemimde de işe yarar mı ?