İmzadaki Pc ye indirmem. 1000tl teklif etseler yine indirmem.Bu program crack de indirilebiliyor bazı sitelerden, ama forumda bu yasak olduğu için daha spesifik detay veremeyeceğim. Bu kadar güzel bir çalışmayı da crack indirmek yapımcıya ayıp olur.
AMD şart mı?Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for scaling and frame generationstore.steampowered.com
Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.
Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Mantıken her ekran kartı ile çalışması lazım ancak sadece FSR'ın resmi destek verdiği kartlarla çalışıyor olma ihtimali de var, kesin bir şey diyemiyorum yani ama RX 500, RX 5000, RX 6000, GTX 1000 serisi, 1660 serisi, 2000 serisi, 3000 serisi ile kesin çalışıyor.@cfranko Ekran kartı markası önemli mi? Her bilgisayarda her ekran kartında oluyor mu?
Crack indirsem olur mu veya korsanı var mı? Sadece çalışıyor mu diye denemek istiyorum cidden etki ettiğini görürsem Steam cüzdanımda kalan parayla gerçeğini alırım.Programın tek yaptığı şey çözünürlük ile oynayıp FSR katmak işin içine, yani çalışması lazım ama FSR'ın öyle kartlara resmi desteği olmadığı için emin değilim.
Ben kendim crack indirmedim ama bazı sitelerde crack'i vardı, deneyebilirsin istersen.Crack indirsem olur mu veya korsanı var mı? Sadece çalışıyor mu diye denemek istiyorum cidden etki ettiğini görürsem Steam cüzdanımda kalan parayla gerçeğini alırım.
Virüs yiyince görüsün gününü .dCrack indirsem olur mu veya korsanı var mı? Sadece çalışıyor mu diye denemek istiyorum cidden etki ettiğini görürsem Steam cüzdanımda kalan parayla gerçeğini alırım.
hocam ücretsiz nereden indiriliyor steamde paralıymış. ayrıca HER oyunda geçiyormu? FH4 ve ROBLOX dahil :dEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
1.4.7 sürümünü indirmişsiniz, o sürümde FSR yok, 1.5.2 sürümünü indirmeniz lazım.Hemen Csgoda deniyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ben şimdi burada ne seçeceğim ?
Alıntıyı görüntüle
Ücretsiz nerden indiriliyor tam bilmiyorum ama indirirseniz de 1.5.2 sürümünü indirmeniz lazımhocam ücretsiz nereden indiriliyor steamde paralıymış. ayrıca HER oyunda geçiyormu? FH4 ve ROBLOX dahil :d
1.5.2 sürümü hangisi bakıyorum internetten v20203920932 rastgele sayılar olan bişey var1.4.7 sürümünü indirmişsiniz, o sürümde FSR yok, 1.5.2 sürümünü indirmeniz lazım.
Ücretsiz nerden indiriliyor tam bilmiyorum ama indirirseniz de 1.5.2 sürümünü indirmeniz lazım