Neler Yeni

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
CS:GO'da ban yedirme ihtimali var mı? 3. parti uygulamalar yasaklanmıştı.
Sanmıyorum, bu programın yaptığı şey düşük bir çözünürlüğü yüksek bir çözünürlüğe upscale yapmak, oyun dosyaları ile falan oynamıyor.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Wow bu Amazing! dostum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
FSR amd çıkardı sanırsam nasıl bir teknoloji bende işe yararmıı

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.

Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.

Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.

Alıntıyı görüntüle

Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
AMD Driver indirmek zorunda mıyız?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
FSR amd çıkardı sanırsam nasıl bir teknoloji bende işe yararmıı
Evet sende işe yarar. DLSS gibi ama AMD versiyonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD Driver indirmek zorunda mıyız?
Hayır. Hem NVIDIA hemde AMD ekran kartları ile çalışıyor. NVIDIA ekran kartı olanlar AMD ile ilgili herhangi bir sürücü veya yazılım indirmek zorunda değil.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
FSR yakında DLSS'in önüne geçerse şaşırmayacağım..

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hayır. Hem NVIDIA hemde AMD ekran kartları ile çalışıyor. NVIDIA ekran kartı olanlar AMD ile ilgili herhangi bir sürücü veya yazılım indirmek zorunda değil.
Nasıl açarım hocam bu driverda olan birşeymi yoksa programlamı alakalı

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valo da olur mu yoksa sadece steam oyunları mı ? Bide valo baya hassas geliyo bana direk 3. Parti yazılımdan ban gelir gibi

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.

Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.

Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.

Alıntıyı görüntüle

Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
HD 6570 için bu program kullanılabilir mi?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe

demo olanı indirsem fayda eder mi

Top Bottom