intel hd graphics oluyormuEvet sende işe yarar. DLSS gibi ama AMD versiyonu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır. Hem NVIDIA hemde AMD ekran kartları ile çalışıyor. NVIDIA ekran kartı olanlar AMD ile ilgili herhangi bir sürücü veya yazılım indirmek zorunda değil.
Her oyunda çalışyor, ama valorant biraz hassas hile konusunda, ama dediğim gibi oyun dosyaları ile alakası yok bunun. Bir de zaten görüntüyü az bişey bulanıklaştırdığı için valorant gibi bir oyunda çok uygun olmayabilir.Valo da olur mu yoksa sadece steam oyunları mı ? Bide valo baya hassas geliyo bana direk 3. Parti yazılımdan ban gelir gibi
UHD 630 da çalışır mı?Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for scaling and frame generationstore.steampowered.com
Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.
Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Programın tek yaptığı şey çözünürlük ile oynayıp FSR katmak işin içine, yani çalışması lazım ama FSR'ın öyle kartlara resmi desteği olmadığı için emin değilim.UHD 630 da çalışır mı?
Veya 10 senelik eski Nvidia ekran kartında?
Valoda UHD 630 ile bile 150FPS alıyordum. O oyunda kim FSR açma gereği duyar kiValo da olur mu yoksa sadece steam oyunları mı ? Bide valo baya hassas geliyo bana direk 3. Parti yazılımdan ban gelir gibi
Ucuz olsa denerdim.Hem Dlss hem bunu fullesek ne olur acaba ?
Bu program crack de indirilebiliyor bazı sitelerden, ama forumda bu yasak olduğu için daha spesifik detay veremeyeceğim. Bu kadar güzel bir çalışmayı da crack indirmek yapımcıya ayıp olur.Ucuz olsa denerdim.
5500XT ile oluyormu sayın @cfranko reisMerhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for scaling and frame generationstore.steampowered.com
Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.
Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.