Neler Yeni

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
Evet sende işe yarar. DLSS gibi ama AMD versiyonu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Hem NVIDIA hemde AMD ekran kartları ile çalışıyor. NVIDIA ekran kartı olanlar AMD ile ilgili herhangi bir sürücü veya yazılım indirmek zorunda değil.
intel hd graphics oluyormu

İceWolf

80+ Silver
Vay be süper değişim. RX6600 ler uçar bu şekilde.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Valo da olur mu yoksa sadece steam oyunları mı ? Bide valo baya hassas geliyo bana direk 3. Parti yazılımdan ban gelir gibi
Her oyunda çalışyor, ama valorant biraz hassas hile konusunda, ama dediğim gibi oyun dosyaları ile alakası yok bunun. Bir de zaten görüntüyü az bişey bulanıklaştırdığı için valorant gibi bir oyunda çok uygun olmayabilir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.

Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.

Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.

Alıntıyı görüntüle

Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
UHD 630 da çalışır mı?

Veya 10 senelik eski Nvidia ekran kartında?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
UHD 630 da çalışır mı?

Veya 10 senelik eski Nvidia ekran kartında?
Programın tek yaptığı şey çözünürlük ile oynayıp FSR katmak işin içine, yani çalışması lazım ama FSR'ın öyle kartlara resmi desteği olmadığı için emin değilim.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
GT 1030 bunu beğendi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ucuz olsa denerdim.
Bu program crack de indirilebiliyor bazı sitelerden, ama forumda bu yasak olduğu için daha spesifik detay veremeyeceğim. Bu kadar güzel bir çalışmayı da crack indirmek yapımcıya ayıp olur.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,107
İsim
Cicikuş
Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor.

Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama zaten programın içinde kullanım talimatları var.

Sol taraftaki resimde Lossless Scaling ve FSR açıkkenki görüntü kalitesini ve FPS'i görüyorsunuz, sağ taraftaki resim ise normal görüntü yani ne FSR var ne de Lossless Scaling var. Tabelaya dikkatli bakarsanız görüntü kalitesinde hafif bozulma var ancak FPS çok ciddi şekilde arttığı için kaybettiğiniz görüntü kalitesine değiyor. Zaten çok dikkatli bakmadıkça kalitede fark görülmüyor.

Alıntıyı görüntüle

Sistemi düşük olanlara yardımcı olmak amacı ile açtım bu konuyu, umarım yardımcı olabilmişimdir.
5500XT ile oluyormu sayın @cfranko reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,804
Üyeler
165,075
Son üye
elmasbreder
Top Bottom