Hocam monitör klavye mouse kulaklık bunların hepsi dahil mi?Merhaba arkadaşlar. İşim gereği render odaklı bir bilgisayar arıyorum, işlemci ve ram önceliğim. Bilgisi olan arkadaşlar sistem önerebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Her şey dahil demiş arkadaşITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kasa için 25k bütçem varHocam monitör klavye mouse kulaklık bunların hepsi dahil mi?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Linki düzeltin.psu fsp hydro g yapılıp alınır gayet iyi sistem 3080ti kullanılıyor
Belirli bir sistem açılmadı bende.psu fsp hydro g yapılıp alınır gayet iyi sistem 3080ti kullanılıyor
Merhaba arkadaşlar. İşim gereği render odaklı bir bilgisayar arıyorum, işlemci ve ram önceliğim. Bilgisi olan arkadaşlar sistem önerebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu baya iyi benim için, teşekkür ederim.İşlemciyi R9 5900X ve RAMi ihtiyacına göre 32 veya 64GB yaparsan bence bu gayet iyi.Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr