hocam https://www.amazon.com.tr/Razer-Dea...5&keywords=razer+bundle&qid=1696952801&sr=8-1 ben bu seti kullanıyorum memnunum sizde bi göz atabilirsiniz uygun fiyatlı hem klavye olarakta Akko 3068B kullanıyorum kaliteli bir klavyeEvet bi önceki konuda bahsettiğim gibi fazla bir bilgim yok 40k parasına değicek bir sistem toplamaya çalışıyorum bilgisi olan yazabilir mi?
(KASA,MONİTÖR,KLAVYE,MOUSE,)
bende battle bundle aldım hatta korktum ucuz etin yahnisi olur mu diye ama çok memnunum. İngilizce klavye kullanmaya alışıksanız klavye olarak hyperx alloy origins önerebilirim ek olarak. Sistemi uyumlu kurayım diyorsanız ekran kartı olarak uygun fiyatlı 78xt alabilirsiniz powercolor hellhound gibi. kesinlikle DDR 5 toplayın simdiden hayırlı olsunçhocam https://www.amazon.com.tr/Razer-DeathAdder-BlackShark-Kulaklığı-Gigantus/dp/B09SJZN5Q4/ref=sr_1_1?adgrpid=144952911566&hvadid=648962358655&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=4981739876658692984&hvtargid=kwd-296681581170&hydadcr=5564_2322985&keywords=razer+bundle&qid=1696952801&sr=8-1 ben bu seti kullanıyorum memnunum sizde bi göz atabilirsiniz uygun fiyatlı hem klavye olarakta Akko 3068B kullanıyorum kaliteli bir klavye
Arkadaşlar çakma çıkacak o fiyata razor gönderirler demişti geldiği gün çok gülmüştükbende battle bundle aldım hatta korktum ucuz etin yahnisi olur mu diye ama çok memnunum. İngilizce klavye kullanmaya alışıksanız klavye olarak hyperx alloy origins önerebilirim ek olarak. Sistemi uyumlu kurayım diyorsanız ekran kartı olarak uygun fiyatlı 78xt alabilirsiniz powercolor hellhound gibi. kesinlikle DDR 5 toplayın simdiden hayırlı olsunç
Araştırdım battle bundle stoklamışlar oyüzden ucuzmuş çünkü normalde ayrı ayrı amaya kalkınca 3.5k falanArkadaşlar çakma çıkacak o fiyata razor gönderirler demişti geldiği gün çok gülmüştük
güzel denk geldi valla bende ilk bilgisayarımı bu sene aldım sınav senem ama nabalım hem çalışıyorum boş vaktimde oynuyorumAraştırdım battle bundle stoklamışlar oyüzden ucuzmuş çünkü normalde ayrı ayrı amaya kalkınca 3.5k falan
Evet bi önceki konuda bahsettiğim gibi fazla bir bilgim yok 40k parasına değicek bir sistem toplamaya çalışıyorum bilgisi olan yazabilir mi?
(KASA,MONİTÖR,KLAVYE,MOUSE,)
teşekkürler dostum sistem bi tık pahalı geldi bana tek tek toplayınca aynı hesaba geliyor pek bi indirimi yok gibi şuanlık hazır sistem beklemek en mantıklısı baktım 1 2 haftaya gelmiyor bu alınabilir.hopp sana hemen amd sistem atıyorum dostum ekran kartını SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC yaparak sistem tam 35 k oluyor daha dün aldım sistemi kalan 5 k yada monitör klavye mouse bulabilrsn inş bulursun .d ha diyosan bu kasa çok güçlü ekran kartını değiştirme sadece psu yani güç kaynağını Fsp Hydro K Pro 850W 80+ yap sistem fiyatı 34 k oluyor geriye kalan 6 k yıda diğer monitör klavye mouse bulursun diye düşünüyorumDA-C6 / RYZEN 5 7500F / RX 7700 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com