Rehber HER ŞEY DAHİL F/P SİSTEM

Ekran kartı biraz düşük kalmış, eski nesil bir Intel işlemci tercih edilip ekran kartına ağırlık verilse daha iyi olur.

Adama markayı bilmiyorum soruyorum diyorum öbürü zaten yazmasına rağmen markayı yazıyor. Markayı sormak marka hakkında bilgi almak demek

Adama markayı bilmiyorum soruyorum diyorum öbürü zaten yazmasına rağmen markayı yazıyor. Markayı sormak marka hakkında bilgi almak demek
kanka ssd işte araştırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı biraz düşük kalmış, eski nesil bir Intel işlemci tercih edilip ekran kartına ağırlık verilse daha iyi olur.
960 buglu bir kart bence, her türlü oyunu açabiliyor. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)

İşlemciden bir tık düşüp ekran kartı arttırsanız daha mantıklı olur.

Merhabalar, bugünkü sistemimizin içinde her şey var. Umarım yardımcı olabilirim.

Anakart

Ekran Kartı
f/p açısından güzel bir kart, istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz fakat çok iyi grafikli oyunlarda biraz kasar. (cyberpunk, rdr2 gibi)

İşlemci
Render ve oyun konusunda sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Ramler
Ramleri gerçekten ucuza buldum. RGB değil ama olsun :D

Kasa
Kasa normalde 790tl, fakat kampanyada 550tl'ye kadar inmiş. Hava akışı olarak da başarılı bir kasa.

PSU
600w yetermi bilmiyorum ama bence yeterli olacaktır.

SSD
Windows ve ana dosyaları kurmamız için.

HDD
Oyunlarımızı ve cart curtları depolamak için.

Monitör

Klavye, Mouse ve Kulaklık
Normalde set koymayacaktım ama ucuza bulunca koyayım dedim.

Eğer bir tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Sistemin fiyatı: 5301TL
200 lira daha verip corairin 3200MHz'lik rami alınsa daha iyi olur bence

işlemci 2666mhz ram desteklediği için olmuyor maalesef

olabilir, tavsiyeniz için teşekkürler :)
işlemciye gerek yok hocam anakart destekliyorsa oc ile düzeltilir o ben şuan öyle kullanıyorum

işlemciye gerek yok hocam anakart destekliyorsa oc ile düzeltilir o ben şuan öyle kullanıyorum

Anakart 2933mhz destekliyor, çok fazla da etki edeceğini düşünmüyorum intel işlemcide.

elne eline sağlık

Geri