Neler Yeni

💲Her şey Para mıdır?

💵

• Oy kullanan toplam üye
    165

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Hayır! her şey para değil bence

Tankman

80+ Bronze
Sağlık daha önemli diyen arkadaslar bi fakirle bi zenginin gorecegi saglik hizmeti bile farkli paran varsa herseyin en iyisini yaparsin para herseydir btw

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Her şey sağlıktır arkadaşlar para değil.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Paradır, şu anda çevrendeki çoğu dostun paran olmasa dara sıkışsan yanında 1 dakika bile durmaz (15-20 bin gibi küçük paralardan bahsetmiyorum.), aramaz sormaz. Nadirdir yani.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Sağlık daha önemli diyen arkadaslar bi fakirle bi zenginin gorecegi saglik hizmeti bile farkli paran varsa herseyin en iyisini yaparsin para herseydir btw
Bir kulağım duymuyor, diğer kulağım da çınlıyor ve tıpın ikisine karşı da çözümü yok dostum. Bu saçma lafı papağan gibi tekrar etmeyi bırakın artık. Bana deseler ki bir işitme problemin olmayacak fakat fakir olacaksın diye emin ol fakrliği seçerdim.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
evett ama sıfır maneviyatta değil

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Boş romantizm yapmayacağım: "Para her şey değildir. Varlık her şey değildir." Uzunca bir süre sırf anlamlı konuşmaya çalışıldığı için söylendiğini düşünüm. Fakat gerçekler bariz. Ben 11 yaşındayken istediğim PC vardı. O zamanlar o kadar çok isterdim ki olsa dünyam değişecek ve tüm ömrümde mutlu olacak gibiydim. En sonunda bir klasik olarak babam "Notların 95 üstü gelirse okey dedi." Zordu ve harbiden başarıp o yıl 98 (sanırım) aldım. Sonunda 1 - 2 hafta sonra PC elimize ulaştı araştırma sonrasında. Elime geldiğinde ve PC'yi açınca o kadar o kadar o kadar büyük bir boşluk hissettim ki anlatamam. Sanki sevgilim beni terk etmiş gibi ağlayamadım çocukça. Şaşıramadım. Çok değişikti. Sonra bir şey fark ettim:
Ben PC'yi alacağım alacağım derken daha mutluydum. Yani hedefe giden yoldaki o umut benim mutluluk ve yaşama amacım gibiydi. Bir süre PC'de oyun bile oynamadım. Sonunda anime izlemeye başlayıp içimdeki boşluğu biraz kapadım. En sonunda yaşama amacım olan kızı buldum. Harbiden her şeyin para olmadığını buradan rahatlıkla ders çıkararak anlaşılıyor zaten.

CemSultan01

80+ Bronze
Benim için her zaman maneviyat maddiyattan üstündür. O yüzden para benim için her şey değildir.

Siz ne dersiniz?
Hayır aşk para değildir. Ops pardon paradır
Yani o zaman sağlık para değildir. Şey o da paraydi di mi?
Aile olm aile para değildir. Dominic toretto

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkant Demirci
Bomboş bir soru. Değildir. Para daha iyi yaşam standartları için gereklidir. Onun dışında "her şey" para değildir. Paradan daha önemli şeyler de vardır.

FurkanIIy

80+ Bronze
Para her şeyi satın alır, evet sağlık ve zaman da dahil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom