🔥İndirim Her şeye ek %7 artı 3 taksit

yav şaka gibi cidden anakart alacam YOK ANAKART İNDİRİMİ YOK HATTA DİĞER SİTELERDEN DAHA PAHALI ÇOĞU ANAKART BU MU LAN İNDİRİM DÖNEMİ SON HAFTAYA ÖZEL İNDİRİM DİYO BİDE.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala geziyorum bak işlemcilere baktım hala indirim yok aksine pahalı.

yav şaka gibi cidden anakart alacam YOK ANAKART İNDİRİMİ YOK HATTA DİĞER SİTELERDEN DAHA PAHALI ÇOĞU ANAKART BU MU LAN İNDİRİM DÖNEMİ SON HAFTAYA ÖZEL İNDİRİM DİYO BİDE.

Aynı valla ben de anakart alacağım bulamıyorum.

siteye girip hit vermeyin. Taksit maksit avantajı da yok sonra dan buraya reklam çıkıyorlar

her şeye ek olarak ilk önce zamlanmış, sonrasında ise indirime gidilmiş yani kardan zarar gibi gözüküyor YTD
Öyle değil hocam steelseries arctis nova 5 bakıyordum her yerde 6k iken oradan 4.7k ya aldım.

İtopya'ya şunları sormak istiyorum:
Neden %7?
Sizi 7 de durduran neydi?
Neden 6 yada 8 değil de 7?

8. yaşı kutluyoruz diyorsun hiç yoksa %8 yap manası olsun.
Ama fiyatları makul aralığa çekmek için en az %15-20 yapması lazım, hala çok pahalı.

Öyle değil hocam steelseries arctis nova 5 bakıyordum her yerde 6k iken oradan 4.7k ya aldım.
Bazı spesifik ürünleri cımbızla çekince düşük kalabiliyor. %95'i bırak makul fiyat olmayı bildiğin pahalı.

bütçe hangi chipset

Konu başlığı yanıltıcı, Her şeye %7 indirim yok sadece belirli kategorilerde var.

Geri