Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Clash of Clans
Dostlar selam son zamanlarda oynayacak oyun bulamıyorum, lol ve dota hariç her oyunu oynarım ücretli ücretsiz fark etmez açık dünya oyunları tercihimdir onun dışında gamepad ve klavyeyle oynanabilecek her oyunu oynarım her türlü oyun önerebilirsiniz aynı zamanda birlikte oynamak isteyen varsa yazabilir oynarı
Strateji ve açık dünya: conquerors bladeDostlar selam son zamanlarda oynayacak oyun bulamıyorum, lol ve dota hariç her oyunu oynarım ücretli ücretsiz fark etmez açık dünya oyunları tercihimdir onun dışında gamepad ve klavyeyle oynanabilecek her oyunu oynarım her türlü oyun önerebilirsiniz aynı zamanda birlikte oynamak isteyen varsa yazabilir oynarız
Aynı mesajlar, aynı dakikalar, aynı kişiler vs.E yani?
Mesaj kasmak için yorum yapıyorsun sadeceAynı mesajlar, aynı dakikalar, aynı kişiler vs.
Kusura bakma da sen niye bu kadar felsefe yapıyonAynı mesajlar, aynı dakikalar, aynı kişiler vs.
4 mesaj yazdım sadece. Neden bu kadar rahatsız oldunuz? Editleyip oyun yazınca aynı mantığa denk gelecek.Mesaj kasmak için yorum yapıyorsun sadece
Boş boş mesaj yazıyorsun neyin felsefesi bu onu açıklasana4 mesaj yazdım sadece. Neden bu kadar rahatsız oldunuz? Editleyip oyun yazınca aynı mantığa denk gelecek.
Garibime giden bir olayı yazdım. Yazanlardan aralar oyun serpiştireyim de senin gibiler gelip gidip yazmasın.Boş boş mesaj yazıyorsun neyin felsefesi bu onu açıklasana
Doğru düzgün açıklayamıyorsun bile çok hawlisin gerçekten tüm kızlar düştü böyle devam etGaribime giden bir olayı yazdım. Yazanlardan aralar oyun serpiştireyim de senin gibiler gelip gidip yazmasın.
dahası varsa olurMetro 2033 Redux
Metro Last Light
Metro Exodus
Mafia 1-2 D.E
DOOM ETERNAL
Vampyr
Tomb raider 2013
Rise of the Tomb raider
AC odyssey
ASTRONEER
Tower Unite
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Blazing Sails
The Long Dark
Medieval Dynasty
Hell Let Loose
Bannerlord
DayZ
Squad
Horizon Zero down
Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil Village
RAGE
Forager
Night of the Dead
Generation Zero
To The Moon
Alan Wake
Erica
Domina
Beat Cop
No Mans Sky
The Sims 4
Hollow Knight
Thief simülatör
Chernobylite
Days Gone
Destiny 2
Green Hell
Deadside
S.T.A.L.K.E.R Bundle
Sleeping Dogs D.E
death stranding
The Outer Worlds
NFS Payback
Zero Hour
Wolfenstein: The Two Pack
Black Book
Noita
Undertale
Beyond Two Souls
The Ascent
Dying Light
Hunt: Showdown
We happy few
Dead island Riptide
Insurgency: Sandstorm
Twelve Minutes
Rust
Raft
Stardew Valley
Youtubers Life
Fallout 76
Titanfall 2
Back 4 Blood
Serious Sam 4
Skyrim
Hello Neighbor
My time at portia
istersen daha çok öneri çıkarabilirim.
Dontaçhi iyi oyunlar diler efenim.
Oyun önerilerine etiketleyebilirsiniz
Böyle bir olayı nasıl açıklayabilirim daha fazla? Şey olarak değiştir, anlayamadığımdan ve boş adam olduğumdan böyle yazıyorum. Klasik Toxic adam tiplemesi.Doğru düzgün açıklayamıyorsun bile çok hawlisin gerçekten tüm kızlar düştü böyle devam et