Her yerim kaşınıyor!

Reaksiyon skoru
70
3 4 gündür kaşıntıdan dolayı rahatsızdım bugün doktora gittim bana küçücük ilaç verdi fakat etkisi olmadı sanırım uyuz oldum
Bugün en ağırıydı kaşıntıdan uyuyamadım. Böyle devam edeserse sinir hastası olurum herhalde sizce nasıl geçer?

Vücutta kabarıklıklar varmı? Varsa kaşıma. Eğer kızarıklık varsa kabarıklık olmadan uyuz ilacı kullan.

Uyuz olmuşsun gibi duruyor. Son zamanlarda uyuz salgını var galiba. Doktora tekrar git ona danışarak uyuz ilacı kullan.

Dostum 3-4 gün önceye dayanıyorduysa muhtemelen vücudunuza aldığınız bir şey tetikledi sanırım.
Uyuzlar kendiliğinden de geçebilir. Derisel bir sorun da olabilir.

Yani alerji olduysa bir ihtimal işe yarar ama alerji değilse yaramaz.

Ki gerçi bende kurdeşen (çoklu ilaç alerjisinden dolayı kronik ürtiker) olduğundan doktor kestine vermişti alerji olsa bile her daim işe yaramıyor. Eğer uyuz değilse kortizon içeren ilaçlardan sür. Kaşıntıya iyi geliyor. Momecon diye bir krem var (tekrar söylüyorum uyuz değilse) sürersün zamanla geçer.

Kasindigi an soğuk su ile banyo et ama şampuan falan kullanma sonra kremi sür ama 15 20dk t-shirt falan giyme ki iyice alsın cildin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve beslenmenin değiştir bakalım etki edecek mi
Mesela dün yediğin yemeğin içindekileri yarın yeme

Kasindigi an soğuk su ile banyo et ama şampuan falan kullanma sonra kremi sür ama 15 20dk t-shirt falan giyme ki iyice alsın cildin.

Yemek olayı biraz tuhaf ama soğuk su işe yarıyor.

Onu kesinlikle dene.

Yemek olayı biraz tuhaf ama soğuk su işe yarıyor.

Onu kesinlikle dene.

Sanırım tek yapabileceğim soğuk su olacak umarım uyuz değildir

Tavsiyem profesör doktora görün veya cildiyeye git.
Cildiye gitsede yapacakları testler polendir carttır curttur. Yani belki bir şeyler çıkar ama son zamanlarda ilaç kullandınız mı diye bir sormak istiyorum. Eğer kullandıysanız onlar yapmış olabilir.

Kardeşim yakın zamanda cinsel ilişkiye girdiysen onunla da ilgili olabilir. Diğer kişinin vücuduna zarar vermeyen bir bakteri senin vücuduna zarar veriyor olabilir. Bilimsel adını bilmediğim uyuz hastalığı benzeri bir hastalık var. Sıkma canını müsait olduğunda doktora git. Cilt hastalıkları ilaçla kolayca tedavi edilebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,454
Üyeler
175,216
Son üye
Rooys
Geri