Neler Yeni

Herhangi Bir Dosyayı Nasıl Tamamen Silerim

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
steel series mouse driveını nasıl pc den tamamemen silerim nedeni mouse hassasiyetini bozdu yükledikten sonra pc sıfırlayınca da olmuyor

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Uygulama içinden halledebilirsin onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1638713112198.png

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alıntıyı görüntüle
Rival 300 s var ve uygulama içinden ayarlarla oynayınca daha da hızlanıyor 2 sene önce başıma geldi bu lay ve ben abartısız 10 tane mouse değiştirdim bu yüzden

Alıntıyı görüntüle
çok değişik bir şey pc sıfırlayınca bile olmuyor bak mesela üstte var ya PrismSync is currently ona tıklayınca sens falan gider kanka tıklama ona eskiden bende öyle olmuştu şuan ona tıklamadım ama yine gitti sens

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Rival 300 s var ve uygulama içinden ayarlarla oynayınca daha da hızlanıyor 2 sene önce başıma geldi bu lay ve ben abartısız 10 tane mouse değiştirdim bu yüzden

çok değişik bir şey pc sıfırlayınca bile olmuyor bak mesela üstte var ya PrismSync is currently ona tıklayınca sens falan gider kanka tıklama ona eskiden bende öyle olmuştu şuan ona tıklamadım ama yine gitti sens
Hayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Hayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim

Hayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim.
cs go 800 dpi oynuyorum driverı yüklemeden önce 360 rahat dönüyordum şimdi dönülmüyor 2 3 defa uzun uzun kolla çevirmem gerekiyor valorantta aynı nedeni ney acaba ya

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Hatırladığım kadarı ile bi ayar vardı windowsun sensivity ayarını devre dışı bırakıyodu(Steelseries Enginede). Araştırıp dönücem tekrar.

Onu bulamadım ama Fare ayarlarında benim ayarlarım bu şekilde. Valoranta da 0.486 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
1638715876681.png

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Hatırladığım kadarı ile bi ayar vardı windowsun sensivity ayarını devre dışı bırakıyodu(Steelseries Enginede). Araştırıp dönücem tekrar.

Onu bulamadım ama Fare ayarlarında benim ayarlarım bu şekilde. Valoranta da 0.486 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Alıntıyı görüntüle
teşşekürler brom eyw bende 03 oynuyordum valoda 800 dpi da şimdi 400 sens 4 bu attığın ayar işe yaramıyor ne yazıkki valo da

Alıntıyı görüntüle
istediğim kadar düşürüyüm fare ayarını w10 nun valoda etkisi olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom