Rival 300 s var ve uygulama içinden ayarlarla oynayınca daha da hızlanıyor 2 sene önce başıma geldi bu lay ve ben abartısız 10 tane mouse değiştirdim bu yüzden
çok değişik bir şey pc sıfırlayınca bile olmuyor bak mesela üstte var ya PrismSync is currently ona tıklayınca sens falan gider kanka tıklama ona eskiden bende öyle olmuştu şuan ona tıklamadım ama yine gitti sens
Hayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim.Rival 300 s var ve uygulama içinden ayarlarla oynayınca daha da hızlanıyor 2 sene önce başıma geldi bu lay ve ben abartısız 10 tane mouse değiştirdim bu yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok değişik bir şey pc sıfırlayınca bile olmuyor bak mesela üstte var ya PrismSync is currently ona tıklayınca sens falan gider kanka tıklama ona eskiden bende öyle olmuştu şuan ona tıklamadım ama yine gitti sens
Hayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim
cs go 800 dpi oynuyorum driverı yüklemeden önce 360 rahat dönüyordum şimdi dönülmüyor 2 3 defa uzun uzun kolla çevirmem gerekiyor valorantta aynı nedeni ney acaba yaHayır öyle bişey olmuyor bütün setim olduğu için prism sync kullanıyorum daha hiç sıkıntı çekmedim.
teşşekürler brom eyw bende 03 oynuyordum valoda 800 dpi da şimdi 400 sens 4 bu attığın ayar işe yaramıyor ne yazıkki valo daHatırladığım kadarı ile bi ayar vardı windowsun sensivity ayarını devre dışı bırakıyodu(Steelseries Enginede). Araştırıp dönücem tekrar.
Onu bulamadım ama Fare ayarlarında benim ayarlarım bu şekilde. Valoranta da 0.486 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Alıntıyı görüntüle
istediğim kadar düşürüyüm fare ayarını w10 nun valoda etkisi olmuyorHatırladığım kadarı ile bi ayar vardı windowsun sensivity ayarını devre dışı bırakıyodu(Steelseries Enginede). Araştırıp dönücem tekrar.
Onu bulamadım ama Fare ayarlarında benim ayarlarım bu şekilde. Valoranta da 0.486 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Alıntıyı görüntüle