Neler Yeni

Herkes 2. turda ailesinin atacağı kişiye oy atsın. Bakalım nasıl sonuç çıkacak?

Ailemin oy tercihi

• Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 76 46.1%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 79 47.9%
  • Seçime gitmeyecek.

Oylar: 17 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    165

3.George

80+ Bronze
Herkes annesi ve babasının oy atacağı kişiye göre anketi yanıtlasın. Çünkü sosyal medya da gençler ağırlık olduğundan her ankette KK kazanıyor. Herkes annesinin ve babasının kime oy vereceğini ankette cevaplarsa o zaman daha gerçekçi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. 2 oy hakkınız var. Biri anne biri de baba.

milenix

80+ Gold
Annem RTE, babam KK, ben ise bu sefer kullanmayacağım :)

milenix

80+ Gold
Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim bu. Seninde görevini yaparak seçime katılmanı öneririm. Bu bizim vatan borcumuz. Tabii ki senin özgür iraden. :)
Ben iki moruğa da karşıyım. KK yerine başka biri olsaydı belki verirdim.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam :cool::cool::cool::cool:

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

Rulep

80+ Gold
sülale bir teyzem hariç komple RTE müriti. öncekinde kabinin dibinde içeriye baktılar yine de KK bastım ama baktım bunlar uğraşılır insanlar değil foto fln istiyorlar o derece o yüzden rte basıp foto çekip kağıdı yırtıp zarfa koycam :cool::cool::cool::cool:
Sen niye rahatsız oluyorsun onlar olsun kk bas foto çek gönder
Veya oy vermeyeceğim de bır fırsat bulur basarsın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Birisi AKP diyor diğeri oy vermeyeceğim diyor
Ailemde ve çoğu ailede böyle olmasının da sebebi de KK'nin şu zamana kadar asla baskın bir lider imajı yakalayamamış olması bence.

milenix

80+ Gold
Kral sen soru çözmüyorsun yanlış yapmaktansa boş bırakırım daha iyi gibi bir durum söz konusu değil. Evet ikiside kötü ama kötünün iyisine vereceksin bu senin için artık kimse. Gitmemezlik yapma
Kötünün iyisiyse RTE'ye vermek lazım. Ellerimle bu ülkeye en büyük zararı veren 2 şahıstan birine basıp vicdanımı rahatsız edeceğime oy vermem, vicdanım rahat gezerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kendini düşünmüyosun bari diğer insanları düşün çok önemli bir seçim
Diğer insanları da düşündüğümden vermiyorum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Sen niye rahatsız oluyorsun onlar olsun kk bas foto çek gönder
Veya oy vermeyeceğim de bır fırsat bulur basarsın
oy vermeyeceğim diyorum ztn ilk günlerden beri ama yok illa akp basacaksın diyorlar üstelik her haltı yer bunlar bir şekilde kabine bakarlar. görevliler hiçbir halta yaramıyor bizim burada. dibime girmiş kağıda bakıyor yüz haraketiyle bas bas diyor 4-5 tane görevli ne yaptığı belirsiz. 1 oyle resilerinin koltuğunu koruyacaklar her halde nası bir fanatiklikse böyle partizanlık görmedim işe torpille girdi her halde belki ondan böyle aşık adama. birde terörist olsa bile dindar namaz kılıyorlar diyorlar hizbullaha lsfdjbgdlişjffdşljftbşhlejrtjl birde partizanlıkları bambaşka bir seviye yani üniversiteyi bitirene kadar dayanmam lazım bunlara çekilir bir cins değiller.

Top Bottom