Neler Yeni

Herkes hz. Adem ve Havva'nın torunu ise nasıl farklı ırklar çıktı?

Swind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Erdem
Hepimiz hz. Adem ve Havva' nın torunları isek farklı ırklara, özelliklere sahip insanlar çıkmıştır? Allah için hz. Adem ve Havva' nın ilk insan olduğuna dair kanıt varmı? Onlar ilk insan değildir gibi şeyler yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen bu konuya mesaj yazmasın. Arkadaşlar bizim inancımız bu. İnanmıyorsanız bu konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
(Tam soruyu buraya yazdım. Çünkü sığmadı minimum 80 karakter dediği için.)

Avolay

80+ Gold
Adaptasyon ve mutasyon olaylarını bilmiyorsan daha din konularını araştırmanı önermem, kolay yanılırsın.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Biyolojideki Kalıtım konusunu öğrenmeni öneririm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,324
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hepimiz hz. Adem ve Havva' nın torunları isek farklı ırklara, özelliklere sahip insanlar çıkmıştır? Allah için hz. Adem ve Havva' nın ilk insan olduğuna dair kanıt varmı? Onlar ilk insan değildir gibi şeyler yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen bu konuya mesaj yazmasın. Arkadaşlar bizim inancımız bu. İnanmıyorsanız bu konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
Konuna mesaj yazabilir miyim? 😢😢😢

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
evrimleşmeye inanmayıp buna inanan var mı ?
bilimsel olarak kanıtlanmış araştırın soruşturun halaa havva adem diyen var
ayrıca farklı ırklardan kastın ne demek bilmiyorum ama o da adaptasyon ve mutasyon ile oluyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,324
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
evrimleşmeye inanmayıp buna inanan var mı ?
bilimsel olarak kanıtlanmış araştırın soruşturun halaa havva adem diyen var
ayrıca farklı ırklardan kastın ne demek bilmiyorum ama o da adaptasyon ve mutasyon ile oluyor
Bizim mesaj yazmamıza izin vermiyor konu sahibi. Hüüü. :cry: :cry: :cry:

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
adem havva konusuna inanmasam da adaptasyon diye bir şey var. Sürekli güneşe maruz kalan birinin teninin aşırı kararması ve sürekli böyle olduğu için genetiğine işlenmesi gibi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
adem havva konusuna inanmasam da adaptasyon diye bir şey var. Sürekli güneşe maruz kalan birinin teninin aşırı kararması ve sürekli böyle olduğu için genetiğine işlenmesi gibi
hatta bunun ile ilgili forumda konu bile açıldı insanların neden siyah beyaz olduğunu anlatıyordu kitaptan alıntı yapmıştı
hepsi bilim ile açıklanıyor

Avolay

80+ Gold
Konuna mesaj yazabilir miyim? 😢😢😢
Ben insanların belli bir süre bilinçsiz olarak yaşadığına ve gelişimlerinin tamamlanana kadar beklendiğine inanıyorum.
Allah şıp diye yaratmıyor, koyduğu doğa kurallarına uygun olarak yaratıyor canlıları.
Bu insanların en mükemmeli kısmı da aslında bunu açıklıyor, İnsan istenilen hale geldiğinde bilinç bahşedildi ve Allah katına çıkarıldı.
Böylece dinin kuralları, dünya gibi konularda bilgi sahibi oldular ilk bilinçli insanlar.
İslamda bu anlattığıma aykırı bir şey yok :)
Tamamen kendi düşüncem birilerinden alıntılama yapmıyorum.
(Bahsedilen süreç milyon yıl bile olabilir ama uzun bir süre olduğu kesin.)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,324
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
hatta bunun ile ilgili forumda konu bile açıldı insanların neden siyah beyaz olduğunu anlatıyordu kitaptan alıntı yapmıştı
hepsi bilim ile açıklanıyor
Hocam yıl olmuş 2021 hala bu konuyu tartışıyoruz. Bilimde evrimin tartışması diye bir şey yoktur. Çünkü tartışılacak başka argüman yok. O yüzden bilimde böyle bir tartışma yok. Bilim dünyasının kabul ettiği evrimin bir doğa yasası olduğu gerçeğidir.. Deney ve Gözlemlere dayanarak kanıtlanmış en uç nokta evrim yasasıdır.

Alfha13

80+ Silver
Irk durumu bilimsel değil diye biliyorum. Bir bölgede yaşayanlara o bölgenin insanları denir. Bir kısmı göç eder ve başka bir ırktan olur. Bence böyle.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yıl olmuş 2021 hala bu konuyu tartışıyoruz. Bilimde evrimin tartışması diye bir şey yoktur. Çünkü tartışılacak başka argüman yok. O yüzden bilimde böyle bir tartışma yok. Bilim dünyasının kabul ettiği evrimin bir doğa yasası olduğu gerçeğidir.. Deney ve Gözlemlere dayanarak kanıtlanmış en uç nokta evrimdir.
güzel yazmışsın haklısın

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gidip çaprazlama yapın. A siyah göz, a ise mavi göz olsun. İki adet siyah gözlü bireyi çarpalım.
Aa x Aa
AA - Aa - Aa - aa
Bakın, 2 siyah gözlü bireyden 3 tane siyah gözlü, 1 tane de mavi gözlü birey oluştu. Henüz biyoloji bilgisine sahip olmadan dini boyuta bakmak saçma bence.

Top Bottom