Neler Yeni

Herkes Kara Cuma diyor ama n11'in 11.11 Günleri var.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
11.11 aslında Çin alışveriş indirim günü, N11 adından dolayı kupon dağıtıyor da olabilir.

Güzel'de yapıyor bence çünkü hep n11 üzerinden alışveriş yapıyorum ama kupon döngüsü biraz sığ kalıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Komple o zaman Tüm zihniyeti değiştirmek gerek Hatta sitelerin böyle bir nitelendirme böyle bir kelime kullanmasına yasak koymak gerekir ki insanların ağzında böyle bir şey olmasın biz 1 sayısına neden bir diyoruz veya neden şekli böyle gibi bir dava bu da neyse fazla polemik yapmaya gerek yok.
Zaten kullanan site pek yok, "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma", "Harika Cuma" falan diyorlar.
"Kara Cuma" demek pek hoş karşılanmıyor.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
ne dediğini tam olarak anlamadım

Boş ver ustad zaten kimse kimseyi anlamıyor neticede :) Yani gelip'te kısacası bildiğimiz zaman dilimlerini döngüleri farklı şekilde çarpıtmak'ta ne biliyim dedim kısacası. Şimdi ben deseydim başlığa ? 27 kasım indirim günlerimi ? burada şuan ki konunun içinde bile 11.11 döngüsü nedir o diyen varken. benim dediğim döngüyü değiştirmek yerine bunu tüm sitelerin vurguladığı sistemi değiştirsen zaten bizde toplumca öyle alışmaz idik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten kullanan site pek yok, "Efsane Cuma", "Muhteşem Cuma", "Harika Cuma" falan diyorlar.

Hepsi burada'da o zaman her zaman Efsane cuma indirimleri var :D

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Boş ver ustad zaten kimse kimseyi anlamıyor neticede :) Yani gelip'te kısacası bildiğimiz zaman dilimlerini döngüleri farklı şekilde çarpıtmak'ta ne biliyim dedim kısacası. Şimdi ben deseydim başlığa ? 27 kasım indirim günlerimi ? burada şuan ki konunun içinde bile 11.11 döngüsü nedir o diyen varken. benim dediğim döngüyü değiştirmek yerine bunu tüm sitelerin vurguladığı sistemi değiştirsen zaten bizde toplumca öyle alışmaz idik.

Hepsi burada'da o zaman her zaman Efsane cuma indirimleri var :D
Başka isimmi yok o zaman yabancılar dinimiz kötğlemek için indirim günü yapısnlar bizde kullanalım

+9999999

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Başka isimmi yok o zaman yabancılar dinimiz kötğlemek için indirim günü yapısnlar bizde kullanalım

+9999999

Yeni konu açtım Black Friday nedir diye orada tartışalım burası cidden yeri değildi ben n11 olayını sordum herkes kara cuma derken diye bak dikkat et herkes kara cuma derken bilmem anlatabildim mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,822
Üyeler
163,888
Son üye
PatikliTauros
Top Bottom