Kaporta Eray
80+ Bronze
Yurtdışından geldi akvaryumların içine konuyormuş kanka bilmiyomkırmızı neonun link var mı iiyiymiş
Yurtdışından geldi akvaryumların içine konuyormuş kanka bilmiyomkırmızı neonun link var mı iiyiymiş
Benim sistemle aynı o zaman gpu işlemci anakart vs neredeyse ama benim sistem bi tık ısınıyor 70-80 oluyor yükteBANA DİYORSAN, STOK GELENİNİ KULLANIYORUM VE GAYET YETİYOR
2 kulaklık var hmmEski sistem yenisi bugün geldi daha kurma vaktim olmadı.
herkese hitap etmeyebilir bana göre güzel geliyor
yok dikey çizgi gibi duvara asmak istiyorum çok havalı durur bencebir teknisyen olarak, 2 ufak apararatla asılabilir bence.. ama yok illa da floresan tarzı olacak derseniz o çok daha karmaşık iş, yoksa bu lambaderi duvara asmak daha kolay bence..
ben işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum kanka, darboğaz yapıyor CPU. ekrankartı bir üst seviye kalıyor :')Benim sistemle aynı o zaman gpu işlemci anakart vs neredeyse ama benim sistem bi tık ısınıyor 70-80 oluyor yükte
sağlam bir çift taraflı bant ile olabilir kanka, kalın bantlardan alırsan olur vallayok dikey çizgi gibi duvara asmak istiyorum çok havalı durur bence
Kedi çok güzel tatlı
Kedi çok güzel tatlı
hocam pc yanıyorr(yangın tüpü de o yüzden galibaEvet, o yangın tüpü
aynı kediden bizde de var ama 2 tane
Aynen ben de düşünüyorum bunu işlemci 5700x almak mantıklı geliyor anakart da uyumlu bişey bakmak lazım. Sen ne düşünüyorsunben işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum kanka, darboğaz yapıyor CPU. ekrankartı bir üst seviye kalıyor :')
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlam bir çift taraflı bant ile olabilir kanka, kalın bantlardan alırsan olur valla