T.P.G.
80+ Titanium
K55 Membran, evet.Klavye membran mı söktüğün tuşun olduğu yerde swith gözükmüyor da.
K55 Membran, evet.Klavye membran mı söktüğün tuşun olduğu yerde swith gözükmüyor da.
Düşük bütçeli razerAlıntıyı görüntüle
Laf eden olursa ağzına klavye tuşu atarım
Monitör fena he 240 mıCS oynamaktan gelen bir alışkanlık. Klavyeyi her zaman monitörün arkasında kullanıyordum. Masamı biraz büyüttükten sonra biraz yakınlaştırdım. Artık altında kullanıyorum. Monitör önde klavye arkada. Bizde böyle bir delikanlıyız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynen kardeşim en sevdiğim ekipmanım 240Monitör fena he 240 mı
o üretilse 1 dakika durmadan alıcam çok fena bir şey.Aynen kardeşim en sevdiğim ekipmanım 240
Oynarken ki pozisyonunu çok merak ettim knk.CS oynamaktan gelen bir alışkanlık. Klavyeyi her zaman monitörün arkasında kullanıyordum. Masamı biraz büyüttükten sonra biraz yakınlaştırdım. Artık altında kullanıyorum. Dahada getiremiyorum önümde olunca çok rahatsız oluyorum. Monitör önde klavye arkada. Bizde böyle bir delikanlıyız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gerçekten çok kaliteli bir monitör. 2018 demi ne En çok satan ve birçok ödül almış bir monitör. Özellikle fps oyunu oynayanlar çok kullanıyor.o üretilse 1 dakika durmadan alıcam çok fena bir şey.
Evet işte çok aradım bu sene içerisinde ama hiç kapalı kutu yok bulsam gerçekten 1 dakika beklemem.Gerçekten çok kaliteli bir monitör. 2018 demi ne En çok satan ve birçok ödül almış bir monitör. Özellikle fps oyunu oynayanlar çok kullanıyor.
Koltuğu masanın altına girdirip monitörü en aşağı pozisyona alıp yukarı doğru eğiyorum. Ve monitöre yakın duruyorum. Kafanda betimle knk. Klavye ve mouse ile işim olmuyor yani sadece monitöre bakarak oynuyorum.Oynarken ki pozisyonunu çok merak ettim knk.
bunların artık 360 hz modelleri çıktı 240 zor artık. Devir değişiyor.Evet işte çok aradım bu sene içerisinde ama hiç kapalı kutu yok bulsam gerçekten 1 dakika beklemem.
Aynen.Düşük bütçeli razer