firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Diğer klavyelere göre küçük. 61 tuşlu bir klavye.Klavye çok küçük değil mi?
Diğer klavyelere göre küçük. 61 tuşlu bir klavye.Klavye çok küçük değil mi?
Techno küçük seviyoKlavye çok küçük değil mi?
Boyu değil işlevi önemliKlavye çok küçük değil mi?
Ne kadar sürede alıştınız? ve yazarken tuşlara yanlışlıkla bastığınız oluryormuDiğer klavyelere göre küçük. 61 tuşlu bir klavye.
İlk başta alışmak zor oldu ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamadım. 1 haftada alışılıyor. İlk başlarda yanlış bastığım oluyordu.Ne kadar sürede alıştınız? ve yazarken tuşlara yanlışlıkla bastığınız oluryormu
Şu an mesaideyim. Eve gidince artık güncellerimHerkes setuplarını atsın mantığı bu da yani model değil.
Bende Piranha klavye var A-101 de satılan klavyeden 35 TL ye almıştım 1 yılı geçti bir sorun çıkarmadı hala ama tuşlar siliniyor, W tuşu okunmuyor neredeyse . Fotoğraf bilgisyara geçince atarım.Beyler Bayanlar üzgünüm bilgisayardayım telefona geçemediğim için kendi klavyemi atamıyorum ama sizinkilere bakıyor olacağım yani kim hangi klavye ve ne tür özelleşirmeler ile kullanıyor onu göreceğiz.
Bu klavyenin beyazını alacağım bende ama kararsız kaldım brown mu yellow v2 switch mi diye siz hangisi kullanıyorsunuz ve hangisi daha iyi ha birde zaten en kötü durumda hotswapple desteği var switch alıp değiştirebilirim aldığımda beğenmezsem ama fazla para harcamaya ne gerek var o yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum.Alıntıyı görüntüle
MK61. Fotoğraf biraz eski. Şu an yazılımla renkler çok daha iyi.
Klavye membran mı söktüğün tuşun olduğu yerde swith gözükmüyor da.Makro tuşunu neden söktün demeyin. Yanlışlıkla basıyorum. K55 RGB.
Alıntıyı görüntüle