Herkes Neden Setup Sayfası Açıyor?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
Şimdi öncelikle herkes her şeyi yapmakta özgür olduğu gibi bende saygısızlık yapmadığım sürece eleştiri yapabileceğimi düşünüyorum bunu en baştan söyleyeyim.

Keşfette birini engelliyorum, bir başkası karşıma çıkıyor dostlar kurtulamıyorum bunlardan

RX 550 sistem ile setup sayfası açmışlar millete sallıyorlar. Kasalarındaki fan işlemciden pahalı haberleri yok.

Bunlardan birde ikiye ayrılıyor: RGB hastası olanlar (0-15 yaş arası), ve diğerleri.

RGB Hastası olanlar genellikle "Trendyol PC" olarak adlandırdığımız dandik hazır sistemlerden oluşuyor.

Diğer tayfa ise birbirlerinin kopyası. Lian Li ekranlı fanlar, yan-ön-üst taraf cam panaromik kasa, tryx (tam hatırlamıyorum k.b) panoramik ekranlı sıvı soğutma, sırf marka olsun diye (Asus Rog, Msi Gaming X gibi) aynı fiyata bir üst model ekran kartı alabilecekken görüntüsü iyi olsun diye alınmış düşük model ekran kartı, Ucuz ama parlaklığı yüksek bir monitör, belediyenin beleş dağıttını düşündüğüm beyaz, yuvarlak desenli mousepad (anlayanlar anladı). Sonrasında geri kalan dekarasyon parçaları. Onların da %99'u yine aynı oluyor kalan %1'ini kendi zevklerinden (eğer varsa :D) bir şeyler koyuyorlar.

Dediğim gibi herkes istediğini yapabilir ama bu kadar aynı şeyin lacivertini görmekten bıktım. Hayır yani engellediğim halde karşıma başka bir sayfa çıkıyor durduramıyorum abi.

Bir kısmıda parasıyla hava atıyor. Millet artık geyiğine mi yazıyor ciddi mi bilmiyorum ama mesela 100k'lık setup'a trendyol pc yazıyor. Elemanlarda hepsini ciddiye alarak hepsine teker teker cevap veriyor yetmiyor setup'ı kuruşu kuruşuna yazdığı video hazırlıyorlar ve o yorumaları atanlara göndermeli yazılar yazıyorlar. Sonradan görmenin nirvanası bu elemanlar. Birde kullanıcı isimlerini görseniz var ya tam bir komedi. Anlamlarını bilmedikleri yabancı kelimeleri sırf Türkçe olmadıkları için kullanıyorlar. Havalı olacaklarya abisi :)

Ekstra: Eklemeyi unutmuşum. Neredeyse çoğunda da anime wallpaper olur ama hiçbiri izlemiyor. Karakterin adını sorarsan o klasik cevabı verirler: "Güzel olduğu için koydum." tamam güzel olduğu için koyabilirsinde o zaman animeciyim, ya kanzi naruto izledin mi müq bişe yaa (hayatında 1 kere izlememiş) diye gezmeyin.

Neyse bu konuda içimi dökmek istedim. Eminim ki benimle aynı düşünen insanlar vardır.

Son düzenleme:
Benim karşıma çıkmıyor çıkanlara da etkileşim vermiyorum sen muhtemelen çıkanları açıp inceliyorsun yorumlarda vakit geçiriyorsun video 3-5 defa tekrar ediyor o yüzden algoritma daha çok önüne çıkarıyor ilgin yoksa ve gerçek anlamda etkileşim vermiyorsan bir süre sonra karşına çıkmayı bırakırlar

Şimdi öncelikle herkes her şeyi yapmakta özgür olduğu gibi bende saygısızlık yapmadığım sürece eleştiri yapabileceğimi düşünüyorum bunu en baştan söyleyeyim.

Keşfette birini engelliyorum, bir başkası karşıma çıkıyor dostlar kurtulamıyorum bunlardan

RX 550 sistem ile setup sayfası açmışlar millete sallıyorlar. Kasalarındaki fan işlemciden pahalı haberleri yok.

Bunlardan birde ikiye ayrılıyor: RGB hastası olanlar (0-15 yaş arası), ve diğerleri.

RGB Hastası olanlar genellikle "Trendyol PC" olarak adlandırdığımız dandik hazır sistemlerden oluşuyor.

Diğer tayfa ise birbirlerinin kopyası. Lian Li ekranlı fanlar, yan-ön-üst taraf cam panaromik kasa, tryx (tam hatırlamıyorum k.b) panoramik ekranlı sıvı soğutma, sırt marka olsun diye (Asus Rog, Msi Gaming X gibi) aynı fiyata bir üst model ekran kartı alabilecekken görüntüsü iyi olsun diye alınmış düşük model ekran kartı, Ucuz ama parlaklığı yüksek bir monitör, belediyenin beleş dağıttını düşündüğüm beyaz, yuvarlak desenli mousepad (anlayanlar anladı). Sonrasında geri kalan dekarasyon parçaları. Onların da %99'u yine aynı oluyor kalan %1'ini kendi zevklerinden (eğer varsa :D) bir şeyler koyuyorlar.

Dediğim gibi herkes istediğini yapabilir ama bu kadar aynı şeyin lacivertini görmekten bıktım. Hayır yani engellediğim halde karşıma başka bir sayfa çıkıyor durduramıyorum abi.

Bir kısmıda parasıyla hava atıyor. Millet artık geyiğine mi yazıyor ciddi mi bilmiyorum ama mesela 100k'lık setup'a trendyol pc yazıyor. Elemanlarda hepsini ciddiye alarak hepsine teker teker cevap veriyor yetmiyor setup'ı kuruşu kuruşuna yazdığı video hazırlıyorlar ve o yorumaları atanlara göndermeli yazılar yazıyorlar. Sonradan görmenin nirvanası bu elemanlar. Birde kullanıcı isimlerini görseniz var ya tam bir komedi. Anlamlarını bilmedikleri yabancı kelimeleri sırf Türkçe olmadıkları için kullanıyorlar. Havalı olacaklarya abisi :)

Neyse bu konuda içimi dökmek istedim. Eminim ki benimle aynı düşünen insanlar vardır.
Bilgisayar ile insanları zorbalayan mı dersin MFG teknolojini babası çıkarmış gibi hava atan mı dersin cidden garip insanlar. Ezik psikolojisi bir tık bir şeyleri flexleme gereksinimi duyuyorlar.

Benim karşıma çıkmıyor çıkanlara da etkileşim vermiyorum sen muhtemelen çıkanları açıp inceliyorsun yorumlarda vakit geçiriyorsun video 3-5 defa tekrar ediyor o yüzden algoritma daha çok önüne çıkarıyor ilgin yoksa ve gerçek anlamda etkileşim vermiyorsan bir süre sonra karşına çıkmayı bırakırlar
Evet yorumları açıp okuyorum, bakıyorum benimle aynı düşünen insan var mı diye. Bir kısmı kendisindeki sistem daha kötü olduğu için ragebait atıyor, bir kısmı setup'ı övüyor (%99 yan hesapları :D) bir kısmıda dalga geçiyor

Yalan yok sırf keyif için benim de sistemimi o şekilde arkaya şarkı koyup paylaşasım geliyor ama gerek yok göz var nazar var ergen ergen işler kendi hikayemde arkaya şarkı atıp paylaşıyorum hevesimi alıyorum kâfi bi tanesini gördüm mesela milyonlar izlenmiş hesabı ama ailesi batmış bilgisayarı satmak zorunda kalmışlar Allah ıslah etsin ne diyelim

Bilgisayar ile insanları zorbalayan mı dersin MFG teknolojini babası çıkarmış gibi hava atan mı dersin cidden garip insanlar. Ezik psikolojisi bir tık bir şeyleri flexleme gereksinimi duyuyorlar.
Evet ya görende Nvidia'dan sponsorluk almışlar sanarsın. Babalarını öyle savunmazlar. iPhone kullanıp kendini sosyo-kültürel olarak yüksek gören kişilerin pc versiyonu bunlar (Herkes üstüne alınmasın).

Evet ya görende Nvidia'dan sponsorluk almışlar sanarsın. Babalarını öyle savunmazlar. iPhone kullanıp kendini sosyo-kültürel olarak yüksek gören kişilerin pc versiyonu bunlar (Herkes üstüne alınmasın).
On numara kıyas yaptın cuk oturdu :D

Yalan yok sırf keyif için benim de sistemimi o şekilde arkaya şarkı koyup paylaşasım geliyor ama gerek yok göz var nazar var ergen ergen işler kendi hikayemde arkaya şarkı atıp paylaşıyorum hevesimi alıyorum kâfi bi tanesini gördüm mesela milyonlar izlenmiş hesabı ama ailesi batmış bilgisayarı satmak zorunda kalmışlar Allah ıslah etsin ne diyelim
Hocam keyfi olarak açılabilir benim burada demek istediğim şey hep kendilerini en iyisi sanmaları. Trendyol PC dediklerim hadi çocuk onları geçtim ama diğer tayfa çok sıkıntılı. AsiaHorse kablolarla hava atan mı dersin, LCD fanlarla hava atan mı dersin hepsi var. Bunlar asıl sıkıntı işte.

Hocam keyfi olarak açılabilir benim burada demek istediğim şey hep kendilerini en iyisi sanmaları. Trendyol PC dediklerim hadi çocuk onları geçtim ama diğer tayfa çok sıkıntılı. AsiaHorse kablolarla hava atan mı dersin, LCD fanlarla hava atan mı dersin hepsi var. Bunlar asıl sıkıntı işte.
Şu tab2nesquik diye bi ergen var 1 milyon para harcamış masasındaki klavyeye mouse'a toplamda. Bu parayı nereden buluyor o tipler onu da anlamıyorum

Hele bir tane eleman var aklıma geldikçe gülüyorum :D Kendisi yürüyen Wraith. Sponsorluklar ile setup dizmiş onu paylaşıyor. Bakın gözü olanın gözü çıksın ama bu bildiğiniz israf. Aması maması yok israf bu. Senin duvarında tozlanacağına git millete ver daha hayırlı. (Kendi parasıyla aldığı şeyden bahsetmiyorum bu arada, sponsorluktan bahsediyorum). Ki yanlış hatırlamıyorsam takipçisi de çok yüksek değildi 50k falandı. Bu eleman kaç kaç izleniyorda bu kadar sponsorluk alıyor anlamıyorum.

Bizde eskiden elinde olmayan insanın canı çekmesin diye ekmeği bile gizleyerek yerdik. Ne ara böyle olduk anlamıyorum. Parayla hava atmak nedir abi ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tab2nesquik diye bi ergen var 1 milyon para harcamış masasındaki klavyeye mouse'a toplamda. Bu parayı nereden buluyor o tipler onu da anlamıyorum
Şuanda tam onu yazdım hocam ismi aklıma gelmemişti sağolun 😃

Hele bir tane eleman var aklıma geldikçe gülüyorum :D Kendisi yürüyen Wraith. Sponsorluklar ile setup dizmiş onu paylaşıyor. Bakın gözü olanın gözü çıksın ama bu bildiğiniz israf. Aması maması yok israf bu. Senin duvarında tozlanacağına git millete ver daha hayırlı. (Kendi parasıyla aldığı şeyden bahsetmiyorum bu arada, sponsorluktan bahsediyorum). Ki yanlış hatırlamıyorsam takipçisi de çok yüksek değildi 50k falandı. Bu eleman kaç kaç izleniyorda bu kadar sponsorluk alıyor anlamıyorum.

Bizde eskiden elinde olmayan insanın canı çekmesin diye ekmeği bile gizleyerek yerdik. Ne ara böyle olduk anlamıyorum. Parayla hava atmak nedir abi ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda tam onu yazdım hocam ismi aklıma gelmemişti sağolun 😃
5090 alacağı zaman mırın kırın ediyordu story falan atıyordu ama iş klavyeye mouse'a falan gelince bütün masasını duvarını donatıyordu en son yine karşıma çıktığında mouseları klavyeleri koymak için özel duvar yapıyordu ben bunu kendi nezdimde tek bi şekilde açıklayabiliyorum o da muhtemelen Wraith gibi bir marka ile akraba bağı var. Dayısının bile olabilir o marka. O derece anormal saçma yani. YouTube'da bunun içeriğini yapan binlerce dolar izlenme sayesinde para kazanan adamlarda bile bu kadar ürün yoktur. Anormallik var.

suanda kendine setupcu diyen cogu arkadasla zamaninda ufakta olsa bi sohbetim olmustur hala arkadasligimin devam ettikleri var hemen hemen hepsi madem boyle sistem dizdim paylasayim iki uc sponsorluk kovalayim kafasinda gercekten kendi capinda iyi yerlere gelipte ekipman ve para konusunda ciddi degerler kazananlar var ayrica birden cikipta unlu olan setupcu varsa bilin ki cevresi sayesinde

Ha birde bu setup hesaplarının dışında, setup puanlayanlar var.

Onlara kendi puanlattıranlarda asıl sorun. Puanlattıran olmasa zaten böyle sayfalar türemeyecek.

Abi sen niye kendini başkasına kanıtlmaya çalışıyon ya? RTX 4060'ın mı var? Yeter de artar bile. 144hz monitörün mü var? Senden daha iyisi yok! Bakın emin olun buna kimsenin sizi puanlamasına ihtiyacınız yok arkadaşlar. Siz o bilgisayar ile keyif alıyorsanız en kralı sizsiniz. Masanızda RTX 5090 olup bankalara borcunuz olduktan sonra hiç keyif almayacaksınız adım gibi eminim.

Birisi işlemci çok güçlü ekran kartına darboğaz yapar yazmış bir videoya arkadaşlar arasında geyiğimiz oldu her seferinde gülüyoruz 😁

Geri