Op 1100 bölüm izlemeye değicek bir anime değil timeskip sonrası çoğu arc aşırı sıkıcı fishmani 2x dressrosayı 4xde izledim zou arcını skipledim direkt illa op serisini tüketmek istiyosa mangasını okusun kanser olmak yerinejojo kesin izle hocam destansı bi şey ve one piece izle enfes başlarda görüntü kötü deme alışıyorsun bomba bi şey
hocam sıkıcı yerleri illa olacak 1100 bölüm ama karakterin gelişimi falan benim çok hoşuma gidiyor arcları net hatırlamıyorum ama gayet izlenmeye değecek bir animeOp 1100 bölüm izlemeye değicek bir anime değil timeskip sonrası çoğu arc aşırı sıkıcı fishmani 2x dressrosayı 4xde izledim zou arcını skipledim direkt illa op serisini tüketmek istiyosa mangasını okusun kanser olmak yerine
kanka sadece dediğim kısımlar bile 400e yakın bölüm ediyor ve saydıklarım harici izlerken baygınlık geçirdim onlarca bölüm var ben arc olarak başlıca olanları söyledim 21 bölüm katakuri vs luffy falan var yani kanka d: izlenicekse de izlicek her şeyi izlediysen izlersin izliceğin animeleri geri plana atmaya değicek bir anime değil edit: komedisi de aksiyon animesine göre okey ama o kadar da iyi diyemem onun haricinde luffyi bende severim iyi karakterhocam sıkıcı yerleri illa olacak 1100 bölüm ama karakterin gelişimi falan benim çok hoşuma gidiyor arcları net hatırlamıyorum ama gayet izlenmeye değecek bir anime
Yok gereksiz bişey, zaman kaybıDostlar selamlar,
Sevdiğiniz ve etkisinden çıkamadığınız sağlam animeleri önerelim. (Listenizi paylaşın)
Hunter x Hunter
Bleach (yeni sezonları)
Kaiju 8-gou
https://myanimelist.net/profile/wargings (anime izlemeye yeni başladım önerilerinize açığım)
hocam bazen gereksiz uzatabiliyorlar ama doğruyu söyle o 21 bölüm fightın sadece fight olan yerleri alsan toplam 5-6 bölüm falan eder kesit kesit bölüm içine koyuyolar ve sencede güzel değil miydi fight doğruyu söylekanka sadece dediğim kısımlar bile 400e yakın bölüm ediyor ve saydıklarım harici izlerken baygınlık geçirdim onlarca bölüm var ben arc olarak başlıca olanları söyledim 21 bölüm katakuri vs luffy falan var yani kanka d: izlenicekse de izlicek her şeyi izlediysen izlersin izliceğin animeleri geri plana atmaya değicek bir anime değil
One PieceDostlar selamlar,
Sevdiğiniz ve etkisinden çıkamadığınız sağlam animeleri önerelim. (Listenizi paylaşın)
Hunter x Hunter
Bleach (yeni sezonları)
Kaiju 8-gou
https://myanimelist.net/profile/wargings (anime izlemeye yeni başladım önerilerinize açığım)