The walking dead ve The rainAralarından seçip izlemeyi düşündüğün türk/yabancı unutamadığınız film veya dizileri önerir misiniz ve o dizi veya filmin kategorisini de yazar mısınız bu aralar boşluktayım oyun falan oynuyasım yok sadece dizi ve film izlemek istiyorum.
Aralarından seçip izlemeyi düşündüğün türk/yabancı unutamadığınız film veya dizileri önerir misiniz ve o dizi veya filmin kategorisini de yazar mısınız bu aralar boşluktayım oyun falan oynuyasım yok sadece dizi ve film izlemek istiyorum.
TWD 6.sezondan sonra arka sokaklardan farkı yok gibi 6.sezondan sonra konu dışına çıkıyor toprak kapmaca falan oluyor bıraktım direkt ama en büyük hevesle başlayıp izlediğim bir diziydi de şimdi de en nefret ettiğimThe walking dead ve The rain
Hocam izledin mi bilmiyorum ama DOCTOR WHO kesinlikle bir başyapıttır hem de uzun soluklu. İzlemeye bir kez başlarsan bırakamazsın.Aralarından seçip izlemeyi düşündüğün türk/yabancı unutamadığınız film veya dizileri önerir misiniz ve o dizi veya filmin kategorisini de yazar mısınız bu aralar boşluktayım oyun falan oynuyasım yok sadece dizi ve film izlemek istiyorum.
çok fazla eski değil miAlcatraz
bunun sadece ilk filmini izledimYüzüklerin Efendisi, favorim.
izlemedim bunu da listeye ekledimHocam izledin mi bilmiyorum ama DOCTOR WHO kesinlikle bir başyapıttır hem de uzun soluklu. İzlemeye bir kez başlarsan bırakamazsın.
Tavsiye ederim.çok fazla eski değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun sadece ilk filmini izledim
izlemedim bunu da listeye ekledim
kesinlikle önerini göze alıcam
bunları da listeye ekledim