Yardım Herkes unutmadığı film veya dizi serisi önersin

Aralarından seçip izlemeyi düşündüğün türk/yabancı unutamadığınız film veya dizileri önerir misiniz ve o dizi veya filmin kategorisini de yazar mısınız bu aralar boşluktayım oyun falan oynuyasım yok sadece dizi ve film izlemek istiyorum.
The walking dead ve The rain

Breaking bad.
Aralarından seçip izlemeyi düşündüğün türk/yabancı unutamadığınız film veya dizileri önerir misiniz ve o dizi veya filmin kategorisini de yazar mısınız bu aralar boşluktayım oyun falan oynuyasım yok sadece dizi ve film izlemek istiyorum.

The walking dead ve The rain
TWD 6.sezondan sonra arka sokaklardan farkı yok gibi 6.sezondan sonra konu dışına çıkıyor toprak kapmaca falan oluyor bıraktım direkt ama en büyük hevesle başlayıp izlediğim bir diziydi de şimdi de en nefret ettiğim

The raini de listeye ekledim

Hocam izledin mi bilmiyorum ama DOCTOR WHO kesinlikle bir başyapıttır hem de uzun soluklu. İzlemeye bir kez başlarsan bırakamazsın.

Sopranos ve Sons of Anarchy, bu iki diziyi izle izle doyamassın öyle bi etkisi var.

Dizi 1. Game of thrones 2. The 100 3. Prison break

Film 1. Harry Potter 2.Karayip korsanları 3.yuzuklerin efendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,033
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri