Çok güzel olmuş elinize sağlıkDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Bu güzel forum için teşekkürlerDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Abi yapabilcemiz birDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
abi çok güzel bi forum sitesi yaptin eline emegine sağlik bi ihtiyacin yarmim istersen burdayız abi yeniden kolay gelsin forum için eline megine saglikDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Çok güzel olmuş elinize sağlık sade ve güzel bir forum + donanım arşivi kalitesi herkesin birbirinden öğreneceği birşeyler vardır elbetteDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Elimizden geldiğince insanlara yardım etmek bilgi paylaşıminda bulunmak için buradayiz.Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Bir ihtiyaç olursa her zaman burdayımEmin ol ilk fırsatta bunu uygulayacağız. Eleştirin bizi geliştirir teşekkürler
Sen adamsın ama adamın dibi olan.Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Sayenizde herkes şu karantina günlerinde birbirine yardım ediyor olacak ve herkes için çok yararlı olduğunu düsünüyorum abi emeğinize sağlık iyi gecelerDeğerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler