Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler
Emin ol ilk fırsatta bunu uygulayacağız. Eleştirin bizi geliştirir teşekkürlerYönetim kadrosu bir an önce geliştirilirse güzel olur. Noktalama kurallarına uyulmasının çok ağır olmadığını biliyorum ama cümlenin sonuna "." koymayanlar bile var. Adam "arkadaşlar" kelimesini "aardaşlar" diye yazmış ama düzeltilmiyor. Umarım ilerleyen günlerde dediğim gibi yönetim kadrosu genişler ve konu başlıkları daha açıklayıcı şekilde düzenlenir ve verdiğim örneklerdeki gibi çok küçük olmayan yazım kurallarını düzelten moderatörler olur.
Arkandayız abi Allah yolunu açık eder inşallah forum büyür ve gelişir iyi yerlere gelir Allahın izniyle ya ❤❤❤Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler