Herkese Çok Teşekkürler ve Bugün Gece Mesaisindeyiz :)

Yönetim kadrosu bir an önce geliştirilirse güzel olur. Noktalama kurallarına uyulmasının çok ağır olmadığını biliyorum ama cümlenin sonuna "." koymayanlar bile var. Adam "arkadaşlar" kelimesini "aardaşlar" diye yazmış ama düzeltilmiyor. Umarım ilerleyen günlerde dediğim gibi yönetim kadrosu genişler ve konu başlıkları daha açıklayıcı şekilde düzenlenir ve verdiğim örneklerdeki gibi çok küçük olmayan yazım kurallarını düzelten moderatörler olur.

Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler :love:

ZABAHA GADAR BURDAYIK ,ZABAHA GADAR!

Yönetim kadrosu bir an önce geliştirilirse güzel olur. Noktalama kurallarına uyulmasının çok ağır olmadığını biliyorum ama cümlenin sonuna "." koymayanlar bile var. Adam "arkadaşlar" kelimesini "aardaşlar" diye yazmış ama düzeltilmiyor. Umarım ilerleyen günlerde dediğim gibi yönetim kadrosu genişler ve konu başlıkları daha açıklayıcı şekilde düzenlenir ve verdiğim örneklerdeki gibi çok küçük olmayan yazım kurallarını düzelten moderatörler olur.
Emin ol ilk fırsatta bunu uygulayacağız. Eleştirin bizi geliştirir teşekkürler

@Abdullah Hacıgül hocam bir önerim olacak, profilin ve bildirimlerin gösterildiği zil, sayfa ile sabit dursa daha güzel olur bence. Bildirim geldiğinde mesajdan kopup yukarı çıkmaya çalışmak gerekmez diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun bu arada. :D

Forumda Reklamlar Az, Sevindim

Canını yediğim açar açmaz reklamı yapistirmasaydin iyidi be. Hayırlı olsun :).

silindi

Son düzenleme:
Başarılarınız devamını dilerim. Yazım denetimi konusunda yakın zamanda Technopat Sosyal'e eklenen özelliği kullanabilirsiniz. Yazı yazdıktan sonra düzelt butonuna bastığınızda gerekli ufak ayarlamaları yapıyor.
Ekran Görüntüsü (3).webp

Değerli dostlarım kesinlikle sizlerden bu kadar büyük bir talebi asla beklemiyorduk ve şuanda çok yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. Ben samimi adamım beni bilirisiniz açıkcası dev bir forum ekibi kurmak için elimizde yüksek bütçeler yok ama zamanla olacağını umuyoruz onun için şuan çok küçük bir ekibiz ve bu açığımızı kapatmak için forumu daha da güzelleştirmek, konuları derleyip toplamak, gerekli uyarıları geçmek için bugün gerekirse sabahlayacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şey için teşekkürler :love:
Arkandayız abi Allah yolunu açık eder inşallah forum büyür ve gelişir iyi yerlere gelir Allahın izniyle ya ❤❤❤

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,187
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri