Neler Yeni

lütfen okuyun ve bilinçlenin teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
Korkmayın ürünü teslim alın size bilir kişiyi yönlendirceklerdir.
bilir kişi derken kimi yönlendirirler anlamadım thh den birini mi teknik servisten birini mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz olsaydınız bu durumda ilk ne yapardınız ?

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
bilir kişi derken kimi yönlendirirler anlamadım thh den birini mi teknik servisten birini mi

siz olsaydınız bu durumda ilk ne yapardınız ?
THH'ye ile anlaşması olan konunun uzmanlı olan tarafsız insanlardır. Ben olsam ilk ürünü teslim alırım tekrar test ederim. Doğru mu taktım diye kontrol de ederim sonra çalışmaz ise birkaç video ve fotoğraf çekerim ve THH'ye başvurup bunları kanıt olarak paylaşırdım. Olayı daha net anlamak için mahkeme işlemciyi bilir kişiye gönderir veya sana gelir. Rapor hazırlar ve hakime sunar. Karşı tarafın ifadesi de alınır.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Basmayan *erefsiz.

beritankorkusuz

80+ Silver
geçtiğimiz hafta işlemci (r5 1600af) aldım adamlardan hepsiburada üzerinden neyse işte ürün elime geldi kendi temiz ve cayır cayır çalışan sistemimde denedim ve bozuk çıktı ürün çalışmıyor pinleri sağlam olmasına rağmen. hatta arkadaşım aynı işlemciyi kullanıyordu 4 ay önce almıştı aynısından (r5 1600af) onun işlemcisini kendi sistemime taktım çalıştı sistem
neyse iade ettim adamlara ve aldığım cevap bu tür ürünlerin iadesi ve değişimi olmadığı yönündeydi bildiğiniz üründe eğer sorun bulmazlarsa kazıklandınız daha doğrusu DOLANDIRILDINIZ (benim gibi)
onların eline ulaştıktan sonra beni sözde EN GEÇ 3 gün içinde arayacaklardı VE TAM 3 GÜN OLDU BEN ARADIM ONLARI ve ne göreyim ürün iadesi reddedilmiş hepsiburada da (satışa uygun olmadığı sebebiyle ,napalım kardeşim ürünü denmeden bozuk çıktığını nasıl anlayalım)
ancak arayıp nedenini sorduğumda ürün sorunsuz çalışıyor dendi elmacık'ın kendi teknik ekibi tarafından ve bana ürünü harici bir ekran kartı kullanılmadığı için veya onboard desteğiniz olmadığı için açılmıyor olabilir dendi anlayacağınız sizi ***** yerine koyuyorlar (muhtemelen afedersiniz şerefsizler pinlerine bakıp eksik veya kırık var mı diye bakıp geri koydular çalışıyor diye)
şuan BOZUK ürünü bana geri yollayacaklar eğer çalışmazsa İSTANBUL daki teknik (ana) servisine götürün dendi ve işin kötüsü sipariş ettiğim konumda değilim (istanbul) yazlıktayım (bolu) ve buraya gönderin dedim ve onun için kargo takip numarası istediler ve HALA öyle bir mesaj gelmedi
şikayetvar (elmacık bilgisayar) da benim gibi böyle mağdur duruma düşen onlarca insan var sizden ricam lütfen mu mesajı okuduktan sonra azda olsa böyle dolandırıcı firmalara karşı bilinçlenmeniz ve alıcağınız ürünün FİYATINDAN ÇOK NERDEN KİMDEN ALDIĞINIZA dikkat etmenizdir TEŞEKKÜRLER...
Geçmiş olsun bende elmacık ile sıkıntılar yaşadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
eyvallah <3

Geçmiş olsun bende elmacık ile sıkıntılar yaşadım
teknik servisleri olsun operatördeki kadın olsun herkes yalan söylüyor böyle 1-2 kişinin parasını aklarsak hem kar olur hem kimse duymaz diye düşünüyorlar ama ONLARCA kişinin de hakkına girmek büyük bir suçtur. umarım sizin sorununuz lehinize çölümlenmiştir geçmiş olsun size de..

THH'ye ile anlaşması olan konunun uzmanlı olan tarafsız insanlardır. Ben olsam ilk ürünü teslim alırım tekrar test ederim. Doğru mu taktım diye kontrol de ederim sonra çalışmaz ise birkaç video ve fotoğraf çekerim ve THH'ye başvurup bunları kanıt olarak paylaşırdım. Olayı daha net anlamak için mahkeme işlemciyi bilir kişiye gönderir veya sana gelir. Rapor hazırlar ve hakime sunar. Karşı tarafın ifadesi de alınır.
desteğiniz için minnetarım dediğinizi uygulayacağım teşekkürler <3

Basmayan *erefsiz.
insanların bu tür postlardan bilinçlenmesini sonuna kadar destekleyen herkese minnetarım <3. Özellikle dolandırıcılığın hat safhaya çıktığı şu günlerde..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom