The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
tamam şimdi olduvpn ile dene![]()
kaldı 5 hesap
tamam şimdi olduvpn ile dene![]()
Geçen Mayısta...Kesin mi
Daha bedava olmaz mıGeçen Mayısta...
Epic le steam min farki nedir24 lira 50 kuruş
Bence kolay kolay olmaz.Daha bedava olmaz mı
Hangi anlamdaEpic le steam min farki nedir
Epic ücretsiz oyun dağıtımı çok olduğu için tercih ediliyor çoğunlukla, çok bir farkları yok.Epic le steam min farki nedir
Haydaa DLC'lerden haberim yoktu PC'yi de kapatmıştım ama oyun bu haliyle bile öyle manyak sardı ki girdim telefondan 3 tane beleş DLC varmış direk kaptım.Arkadaşlar selam. Bugün sizlere iyi haberlerim var.
Epic Games Cities Skylines oyununu ücretsiz yaptı, ayrıca 1 tane dlc'yi de ücretsiz veriyor.
Bunun yanı sıra steam ve epic games'te bannerlord %20 indirimli.
Bi iyi haber daha vereyim, epic games 60 TL'lik kupon veriyor. Bu kuponu minimum 80 TL tutarındaki oyunlar için kullanabiliyorsunuz. Yani normalde 150 lira olan bannerlord indirim+kupon ile 60 liraya geliyor.
Ben bannerlord sevmiyorum ya da bende var derseniz Cyberpunk 2077'yi de 190 liraya alabilirsiniz.
günaydınArkadaşlar selam. Bugün sizlere iyi haberlerim var.
Epic Games Cities Skylines oyununu ücretsiz yaptı, ayrıca 1 tane dlc'yi de ücretsiz veriyor.
Bunun yanı sıra steam ve epic games'te bannerlord %20 indirimli.
Bi iyi haber daha vereyim, epic games 60 TL'lik kupon veriyor. Bu kuponu minimum 80 TL tutarındaki oyunlar için kullanabiliyorsunuz. Yani normalde 150 lira olan bannerlord indirim+kupon ile 60 liraya geliyor.
Ben bannerlord sevmiyorum ya da bende var derseniz Cyberpunk 2077'yi de 190 liraya alabilirsiniz.
Knk ne zamana kadar 60 TL indirim koduHaydaa DLC'lerden haberim yoktu PC'yi de kapatmıştım ama oyun bu haliyle bile öyle manyak sardı ki girdim telefondan 3 tane beleş DLC varmış direk kaptım.
Steam kullanıyorum da epic de kullansam bisey olmuyor dimiHangi anlamda
7 Ocak mı ne yazıyodu bilmiyorum benKnk ne zamana kadar 60 TL indirim kodu