Jill Valentine
80+ Bronze
Hayırlı olsun hocam.
AHJLSADHJLSJHL teşekkür ettim dostum sağolasınhayırlı olsun
hocam çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşalalhHayırlı olsun hocam.
ömrümde ilk defa am5 sistem toplayacam bu psunun kaç kablosunu kullanacam bi yazın hele yaAHJLSADHJLSJHL teşekkür ettim dostum sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşalalh
Hayırlı olsun hocamForumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar
Güle güle kullan ben dizmiş olsaydım o anakarta o parayı vermezdim ama uzun ömürlü sistem olmuş 2k monitör de aldın mı keyifle oynarsınForumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar
Hll Olsun Reis İyi Günlerde Oyna Steam İndirimleri Vardı 20 Marta Bir Şeyler Aldın Mı BariForumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar
teşekkür ettim hocamhayırlı olsun
valla oyun falan almadım hocam hem epic de hem steamde baya oyun var oynamadığım onları oynarım teşekkür ettim iyi dileklerin içinHll Olsun Reis İyi Günlerde Oyna Steam İndirimleri Vardı 20 Marta Bir Şeyler Aldın Mı Bari
teşekkür ettimn hocam daha iyileri sizin olsun inşallahHayrini gor hocam.
hayırlı olsunForumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri de sizlerin olur. Emeği geçen tüm dostlarıma selam olsun benim için bayram gibi mübarek günde de paylaşmadan edemedim amacım gösteriş falan yapmak değil 60 gündür sistemi dizemedim kararsızlık bütçe vs vs eğer sürcü lisan ettiysek affola iyi ki varsınız dostlar hayırlı ramazanlar