Neler Yeni

Yardım Rekabetçi Oyunlar İçin Beyaz Klavye Önerisi

Alsancak1

80+ Bronze
Gecikme değerinin düşük olması ve beyaz renk olması dışında başka kriterim yok. Öneriniz var mı arkadaşlar? Bütçe sınırım yok. Orta segment ürünlerden ziyade top seviye ürünler önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert
Wraith w75 var neredeyse 1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum bir dünyada kullanıcı var yorumlarını ve özelliklerine bakıp alabilirsin

Wraith W75 Beyaz Manyetik Switch Klavye

Ek olarak söyleyim genelde CS2 oynarım rapid trigger baya işime yarıyor
Premier puanım 16.200
Dust 2 rekabetçi ligimde Çift Keleş

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Beyler fena halde ikilemde kaldım.

Kısaca özetleyim durumumu. Bir hevesle beyaz setup kurmak istedim ve şuan masam , farem , mousepadim , kulaklığım falan her şey beyaz. Şuan geriye sadece klavye almak kaldı.

Normalde rekabetçi oyunları try hard oynuyordum fakat 2 ay kadar önce kendime 32 inç 4k oled monitör aldım ve rekabetçi oyunları salıp hikayeli oyunlara yöneldim. Ama tekrardan rekabetçi oyunlara dönüş yapma düşüncem var.

Fakat şöyle bir durum var , klavye olarak beyaz istediğim zaman aynı zamanda e-spor tarzında bir klavye şuan piyasada yok. Adamlar hep e-spor klavyelerini siyah kasa üretmiş.

Şuan araştırdığım kadarıyla en iyi tepkiselliği olan klavyeler : İqunix ez63 , sikakeyb hm80 , Nuphy air 60. Fakat bu klavyeler maalesef beyaz değil. Şuanki klavyemi sırf siyah diye sattım. O yüzden beyaz olması en önemli kriterim. Sizce ne yapmalıyım ?
Bunu alıp keycaps değişebilirsin bir klavyede arayabileyeceğin nerdeyse tüm özellikler var

Alsancak1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu alıp keycaps değişebilirsin bir klavyede arayabileyeceğin nerdeyse tüm özellikler var
Hocam zaten mecburen akko alacam gibi. Çünkü beyaz klavye üreten ve performansı iyi olan tek marka akko sanırım. Lakin akkonun hangi modeli işte onu da bir yandan düşünüyorum. Aklımda 2 model var akko klavyelerden.

Bir tanesi sizin bu attığınız klavye. Fakat bu klavyede roar mod , snap tap gibi özellikler yok. Tek artısı alüminyum olması.

Diğer aklımdaki klavye ise şu. Bu klavyede bütün özellikler var. Tek eksisi plastik kasa olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden sattınız 😂
Yazılımı çöp hocam. Tuşlar sürekli miss click atıyordu

Alsancak1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam çok teşekkür ederim fakat konu detayını tam olarak okumadığınızı düşünüyorum. Ekipmanlarımın hepsi top seviye. Klavyeyi de aynı şekilde top seviye almak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok. Kısacası hem beyaz hem de alabileceğim en üst düzey klavyeyi arıyorum.
pardon hocam alışkanlık . :D

Alsancak1

80+ Bronze
Başka önerisi olan var mı arkadaşlar , lütfen okuyup geçmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,089
Üyeler
170,301
Son üye
longrifle
Top Bottom