Kullandım sattım hocam onuWraith w75 var neredeyse 1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum bir dünyada kullanıcı var yorumlarını ve özelliklerine bakıp alabilirsin
Wraith W75 Beyaz Manyetik Switch Klavye
Beyler fena halde ikilemde kaldım.
Kısaca özetleyim durumumu. Bir hevesle beyaz setup kurmak istedim ve şuan masam , farem , mousepadim , kulaklığım falan her şey beyaz. Şuan geriye sadece klavye almak kaldı.
Normalde rekabetçi oyunları try hard oynuyordum fakat 2 ay kadar önce kendime 32 inç 4k oled monitör aldım ve rekabetçi oyunları salıp hikayeli oyunlara yöneldim. Ama tekrardan rekabetçi oyunlara dönüş yapma düşüncem var.
Fakat şöyle bir durum var , klavye olarak beyaz istediğim zaman aynı zamanda e-spor tarzında bir klavye şuan piyasada yok. Adamlar hep e-spor klavyelerini siyah kasa üretmiş.
Şuan araştırdığım kadarıyla en iyi tepkiselliği olan klavyeler : İqunix ez63 , sikakeyb hm80 , Nuphy air 60. Fakat bu klavyeler maalesef beyaz değil. Şuanki klavyemi sırf siyah diye sattım. O yüzden beyaz olması en önemli kriterim. Sizce ne yapmalıyım ?
Neden sattınızKullandım sattım hocam onu
Hocam zaten mecburen akko alacam gibi. Çünkü beyaz klavye üreten ve performansı iyi olan tek marka akko sanırım. Lakin akkonun hangi modeli işte onu da bir yandan düşünüyorum. Aklımda 2 model var akko klavyelerden.Bunu alıp keycaps değişebilirsin bir klavyede arayabileyeceğin nerdeyse tüm özellikler var![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3 HE-SP Silver Gradiant Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Hall Effect anahtarları genellikle daha hızlı tepki verir, çünkü manyetik algılama anında gerçekleşir.www.gaming.gen.tr
Yazılımı çöp hocam. Tuşlar sürekli miss click atıyorduNeden sattınız![]()
Hocam çok teşekkür ederim fakat konu detayını tam olarak okumadığınızı düşünüyorum. Ekipmanlarımın hepsi top seviye. Klavyeyi de aynı şekilde top seviye almak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok. Kısacası hem beyaz hem de alabileceğim en üst düzey klavyeyi arıyorum.
pardon hocam alışkanlık .Hocam çok teşekkür ederim fakat konu detayını tam olarak okumadığınızı düşünüyorum. Ekipmanlarımın hepsi top seviye. Klavyeyi de aynı şekilde top seviye almak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok. Kısacası hem beyaz hem de alabileceğim en üst düzey klavyeyi arıyorum.