kanka oran orantı ve mantık gerektiriyor kurduğum denklem sende bulunmuyor sanırım.Bende ondan bahsediyorum ya işte bkz.
Ne alaka ?
rampageden sadece drop plus alınır kulaklık olarakKulaklık tavsiyesi istemiştim sizden hepiniz rampage comfort tavsiye etmiştiniz ama hüsrana uğradım evet ses kalitesi fena değil ama 7.1 kesinlikle yeterli seviyede değil hatta yanlış info verdirttiği bile oluyor takım arkadaşlarıma malzeme kalitesine gelicek olursak da alalı 3 hafta olmasına rağmen örgülü kablosu sürekli her yerinden birbirine girip düğüm olduğu ve düzelmediği için örme kablo yeri soyuldu ve plastik kablo gözükmeye başladı iki yerinden de değişim yapmıyorlar 300 küsür lira verdiğim bir kulaklık sizin söylemleriniz için almıştım kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık saygılarımla...
Doğru diyorsun. Bana da önermişlerdibu forum iki yüzlü mü ? adama başka konuda rampage'i öve öve bitirememişler almış burda da şimdi farklı bi konuda herkes söve söve bitiremiyor almasaydın diyorlar
Ben memnunum şahsen. JD 710 kullanıyordum öncesinde. 7.1' i çok yeterli değil zaten kulaklığın alınma amacı 7.1 değil ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi.Kulaklık tavsiyesi istemiştim sizden hepiniz rampage comfort tavsiye etmiştiniz ama hüsrana uğradım evet ses kalitesi fena değil ama 7.1 kesinlikle yeterli seviyede değil hatta yanlış info verdirttiği bile oluyor takım arkadaşlarıma malzeme kalitesine gelicek olursak da alalı 3 hafta olmasına rağmen örgülü kablosu sürekli her yerinden birbirine girip düğüm olduğu ve düzelmediği için örme kablo yeri soyuldu ve plastik kablo gözükmeye başladı iki yerinden de değişim yapmıyorlar 300 küsür lira verdiğim bir kulaklık sizin söylemleriniz için almıştım kesinlikle parasını haketmeyen bir kulaklık saygılarımla...
bazı ekipmanları iyi oluyor asma genel olarak çöpRampage gibi çöp bir markayı kim övmüşse ve aldırtmışsa gelip burada özür dilemesi gerekiyor.