Neler Yeni

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.

Ferzenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berdan Güven
Baya güncel oyuna sahipsin ama benim gördüğüm kadarıyla Steam,Epic,GAG gibi siteler ücretsiz oyun sağlamaya başladığından beri hesap alım-satım işlemleri durgunlaştı.Normalde iyi bir mevla edecek olsa bile şu durumda edeceğini zannetmiyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
yanlış görmüşüm hocam sildim :d

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz inceledim gerçekten dolu hesap ama yinede 5000 fazla geldi.Sonuçta hesap satışı yaparken oyunlar en ölü fiyattan hesaplanır.
En ölü fiyattan Site DLC'leri dahil etmeden 4500₺ diyor hocam, hesapta 589 tane DLC var,1500₺ nasil bir hesap yaptınız anlayamadım?

Ki zaten Death Stranding+Metro Exodus+Cyberpunk+RDR2+AC: Valhalla +1500₺ ediyor tek başlarına.

Garibime gitti hocam 1500₺ demeniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5k ya bu oyunların hepsini kendi hesabına nasıl alıyor hocam tam olarak anlamadım izah ederseniz.
O kadar paraya kendi hesabına alır hocam :)

Ekler

• Screenshot_20210323-162845.png
    Screenshot_20210323-162845.png
    521.8 KB · Hit: 85

İsmail_68

80+ Bronze
En ölü fiyattan Site DLC'leri dahil etmeden 4500₺ diyor hocam, hesapta 589 tane DLC var,1500₺ nasil bir hesap yaptınız anlayamadım?

Ki zaten Death Stranding+Metro Exodus+Cyberpunk+RDR2+AC: Valhalla +1500₺ ediyor tek başlarına.

Garibime gitti hocam 1500₺ demeniz.
Hocam kimse bir hesaba o kadar para vermez bence . O parayı verene kadar kendine hesap dizer . Zaten hesap satışı yasal değil yani bir güvencesi yok. Oyunların fiyatını da indirimli halleri yerine normal fiyattan hesaplarsanız size sadece gülerler :)

5k ya bu oyunların hepsini kendi hesabına nasıl alıyor hocam tam olarak anlamadım izah ederseniz.
Hocam steamde indirimler falan oluyor ara sıra haberiniz varmı ? :D Her türlü alınır o oyunlar.Gidipte indirimsiz hesaplarsanız tabii ki yüksek rakamlar çıkar :)

Son düzenleme:

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Hocam bilginiz yok herhalde attığım siteye bakarsanız oyunların "İNDİRİMLİ" fiyatları 4500₺ ediyor DLCLER DAHİL OLMADAN,indirimsiz fiyatı 15.500₺ ediyor ki verecegim fiyatla diğer tüm hesaplar dahil .Yani linke basmaya bile üşenip yorum yapmak için yorum yapmanız gerçekten ilginç.
Hocam kimse bir hesaba o kadar para vermez bence . O parayı verene kadar kendine hesap dizer . Zaten hesap satışı yasal değil yani bir güvencesi yok. Oyunların fiyatını da indirimli halleri yerine normal fiyattan hesaplarsanız size sadece gülerler :)

Hocam steamde indirimler falan oluyor ara sıra haberiniz varmı ? :D Her türlü alınır o oyunlar.Gidipte indirimsiz hesaplarsanız tabii ki yüksek rakamlar çıkar :)

Linke basıverin hocam,linke basıverin

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471