Neler Yeni

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
aga 5-6 8-9k diyenler iyi mi steam hesapları fiyatları çok düşürülüyor hesabın yarısından daha az eder biçiliyor

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Baya güncel oyuna sahipsin ama benim gördüğüm kadarıyla Steam,Epic,GAG gibi siteler ücretsiz oyun sağlamaya başladığından beri hesap alım-satım işlemleri durgunlaştı.Normalde iyi bir mevla edecek olsa bile şu durumda edeceğini zannetmiyorum.
mevla: tanrı
"mevlam ne güzel yaratmış"

meblağ: tutar, para
"iyi bir meblağ"

özür dilerim ama gözüme takıldı :D

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hesap alıp satmak yasal mı?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Hesaplar:
Steam:https://steamcommunity.com/id/Alestawai + 58.000 Steam puanı.
Ubisoft:Tüm Ac oyunları (Hepsi Gold Edition), WD, WD2 WD Legion hepsi Gold Edition,R6(Tüm Op açık+ 7 elit skin), Division 2, Breakpoint.
Epic: Tüm bedava verilen oyunlar.
Rockstar: Tüm GTA oyunları, Rdr2 (Ultimate Edition)
Yanında EA ve Origin hesaplarını da vereceğim.

Not: Tüm hesaplar tek bir e postaya bağlı ve hepsinin ilk ve tek e postası bu e posta.

Not2: kesinlikle satış yapmıyorum, tek istediğim hepsinin fiyat bilgisini almak.
En az 4k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,265
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom