❌İndirim Bitti! 🔥Hexgears Immersion A3 TKL Wireless Low-Profile Alüminyum Klavye 57.59$🔥

rdhn22

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
117
Merhaba arkadaşlar,
Sizin de bildiğiniz üzere çılgın Aula F75 indirimiyle ülkemizde klavyelerle hobi olarak ilgilenlerin sayısında ciddi bir artış oldu. Ne ki, satın güncel gümrük uygulamaları dolasıyla yurtdışından alışveriş yapmak için çok seçeneğimiz yok. Ayrıca, iç pazardaki model çeşitlilği ve fiyatlandırmadan da memnun değiliz. Bu sebeple konudaki klavye bir talebi karşılayabilir, sanıyorum. Immersion A3 Low-profile tuş düzenine sahip, G915'e oldukça benzeyen (klon diyebiliriz), kailh low-profile switchlere sahip alüminyum kaplamalı ve GIF oynatabilen bir ekrandan oluşuyor. Bataryası ise 5800 mAh. Şahsen cherry, mda, oem gibi tuş profillerinden sıkılmış birisi olarak bu klavye oldukça hoşuma gitti.

hexgears-low-profile-tkl-keyboard-gaming-rainbow-backlit-_1.webp

1753844516724.webp

Kailh marka 3 farklı switchin seslerini dinlemek için:

Gümrük ve kargolama konusuna gelirsek, kendilerine durumu detaylıca izah ettim. Türkiye gönderileri için 4px kullanıyorlar. Tahmin edeceğiniz üzere 4px'in last mile'ı kesin değil. WWE ile PTT dışı kargolara teslim edildiği de oluyor, China Post ile PTT'ye verildiği de. Bu sebeple faturalandırmada yaptığımız şeyi yapıp yapamayacaklarını sordum, bu konuda yardımcı olacaklar. Kargo ise ücretsiz.
Son olarak, Hexgears'ın her ürününde indirim var (indirim sepette uygulanıyor), diğer modelleri de kontrol edebilirsiniz fakat benim favorim bu oldu.

Not: Vergi çıkar mı çıkmaz mı gümrük memuru olmadığım için bilmiyorum :)

Not 2: Hexgears 4px dışında bir kargoyla çalışmıyor. 4px kargoların gerçek değerlerinde beyan edilmelerini bir şekilde zorluyor sanırım. Daha önce düşük gireriz demişlerdi ama şu an, 4px ile görüştükten sonra (last mile hakkında) sadece gerçek değeri yazabiliriz diyorlar. Aynı tutumu epomaker ve shenzhenaudio da gösteriyor sanırım. DynaTab konusunda okuduğumu hatırlıyorum, bilgi verirseniz editlerim. Sonuç olarak 4px kargolara daha temkinli yaklaşmak gerektiğinden ürünü alıp riske girmeye gerek yok.

Son düzenleme:
sonuna yazsana vergi cikarsa sorumluluk almiyorum diye 10000 kez sovcekler yoksa 🤣

Özellikleri falan çok hoş, fakat 2.3k + 1.4k vergi(büyük ihtmal çıkar) 3.7k ya değer mi acaba

Vergi çıkmasa güzel fiyat ama kesin ptt verilir.

low profile klavye modlamalık alınmaz seçenekler çok kısıtlı
Modlamak için alınır dediğimi hatırlamıyorum. Yaygın profillerden sıkılanlar için seçenek olduğunu söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikleri falan çok hoş, fakat 2.3k + 1.4k vergi(büyük ihtmal çıkar) 3.7k ya değer mi acaba
vergi 2.3k üzerinden hesaplanmayacak hocam, düşük gösteriyorlar.

Merhaba arkadaşlar,
Sizin de bildiğiniz üzere çılgın Aula F75 indirimiyle ülkemizde klavyelerle hobi olarak ilgilenlerin sayısında ciddi bir artış oldu. Ne ki, satın güncel gümrük uygulamaları dolasıyla yurtdışından alışveriş yapmak için çok seçeneğimiz yok. Ayrıca, iç pazardaki model çeşitlilği ve fiyatlandırmadan da memnun değiliz. Bu sebeple konudaki klavye bir talebi karşılayabilir, sanıyorum. Immersion A3 Low-profile tuş düzenine sahip, G915'e oldukça benzeyen (klon diyebiliriz), kailh low-profile switchlere sahip alüminyum kaplamalı ve GIF oynatabilen bir ekrandan oluşuyor. Bataryası ise 5800 mAh. Şahsen cherry, mda, oem gibi tuş profillerinden sıkılmış birisi olarak bu klavye oldukça hoşuma gitti.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kailh marka 3 farklı switchin seslerini dinlemek için:

Gümrük ve kargolama konusuna gelirsek, kendilerine durumu detaylıca izah ettim. Türkiye gönderileri için 4px kullanıyorlar. Tahmin edeceğiniz üzere 4px'in last mile'ı kesin değil. WWE ile PTT dışı kargolara teslim edildiği de oluyor, China Post ile PTT'ye verildiği de. Bu sebeple faturalandırmada yaptığımız şeyi yapıp yapamayacaklarını sordum, bu konuda yardımcı olacaklar. Kargo ise ücretsiz.
Son olarak, Hexgears'ın her ürününde indirim var (indirim sepette uygulanıyor), diğer modelleri de kontrol edebilirsiniz fakat benim favorim bu oldu.

Not: Vergi çıkar mı çıkmaz mı gümrük memuru olmadığım için bilmiyorum :)
güzel aslinda he ama kalsin eyw battik iyice

Modlamak için alınır dediğimi hatırlamıyorum. Yaygın profillerden sıkılanlar için seçenek olduğunu söyledim

vergi 2.3k üzerinden hesaplanmayacak hocam, düşük gösteriyorlar.
4px-chinapost-ptt ile gelen gamesir alışverişimizde böyle oldu. vergi düşük çıktı.

güzel aslinda he ama kalsin eyw battik iyice
clicky çok hoşuma gitti. thock creamy klavyelerden sıkıldık.

4px-chinapost-ptt ile gelen gamesir alışverişimizde böyle oldu. vergi düşük çıktı.

clicky çok hoşuma gitti. thock creamy klavyelerden sıkıldık.
valla hocam aslinda alinir tabii de elimdeki 4 5 klavyeyi satmam lazim ... sonraya kalir .d

Bişey soracağım ben dynatab75xi koysam ilana bunu alsam diyorum çünkü oyunlarda en hızlı laptop klavyesiyle rahat ediyordum bu da low profile olduğu için laptop klavyesi gibi hızlı movement yaptırabilir mi bana sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri