Neler Yeni

hi2games Güvenilir mi? (Güvenilir)

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Valorant point almak istiyorum ve fiyatlar uygun geldi. Spikerehberi adlı insta sayfası da reklamını yapıp güvenilir olduğunu söylemişti ama daha önce alan varmı?

akıllıvelet

80+ Bronze
Valorant point almak istiyorum ve fiyatlar uygun geldi. Spikerehberi adlı insta sayfası da reklamını yapıp güvenilir olduğunu söylemişti ama daha önce alan varmı?
Kardeşim hiç öyle bir şey duymadım ama vatan game gibi bir yerden araştırıp alabilirsşn

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alışveriş yaptım arkadaşlar. Valorant puanı aldım bir sıkıntı yaşamadım. 8400 vp diğer sitelerde 380 tl den satılırken bu sitede 322 liraya satılıyor ilk önce tuhafıma gitti fakat herhangi bir sorun yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Barkın Çapa
Alışveriş yaptım arkadaşlar. Valorant puanı aldım bir sıkıntı yaşamadım. 8400 vp diğer sitelerde 380 TL den satılırken bu sitede 322 liraya satılıyor ilk önce tuhafıma gitti fakat herhangi bir sorun yaşamadım.
Ne kadar sürede teslim edildi ?

Ben yıllar önce pubg almıştım gift olarak sorun yaşamadım

cnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Oğuz
Instagram
instagram.com/cnogz
Merhabalar, Hi2Games.com Sosyal Medya ve Pazarlama Uzmanıyım.
2017 yılından beri sürdürdüğümüz "En Ucuz Fiyat" politikamızı hala devam ettirmeye gayret ediyoruz.
Tüm ürünlerimiz stoklu olup, sistemsel olarak anında teslim edilmektedir. Sabah 09:00 Gece 04:00 arası canlı destek hizmetimiz bulunmaktadır.
Herhangi bir sorun veya öneri için benimle iletişim kurabilirsiniz.
mail: [email protected]

Top Bottom