Neler Yeni

HİBRİT TEKNOLOJİSİ İLE SINIRSIZ YOL ALMA !!!

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
ARKADAŞLAR insanlar bazı araçlarda hibrit teknolojisi gelişti değilmi
araba hibrit 4 teker çizim ile ilgili görsel sonucu
şimdi bu hibriti 4 tekere takıalcak ve araba giderken tekerler dönerek 4 tekerin elektrik enerjisi üretmeye başlıyacak buda arabanın sınırsıız bir şekilde gitmesini sağlayacak örn:
enerji-ruzgar-12.jpg

bu bir rüzgar enerjisi o dönünce elektrik üretiyor değilmi bunun 4 tanesini düşünelim ve küçüğünü arabanın tekerleri takıcaz ve araba gitmeye başlayınca tekerler dönmeye başlıcak buda elektrik üretcek ve araba sınırsız bir şekilde gitmeye başlıcak araba ne kadar hızlanırsa elektrik üretimi artıcak yanı doğru bir orantı olucak mantıklı ama devlet ve dünya bunu yapmıcak bunu yaparlarsa petrol diye bir şey kalmaz benzinin önemi kalmaz

bunun ile ilgili güşünceleriniz nelerdir ?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bu hibriti 4 tekere takıalcak ve araba giderken tekerler dönerek 4 tekerin elektrik enerjisi üretmeye başlıyacak buda arabanın sınırsıız bir şekilde gitmesini sağlayacak örn:Alıntıyı görüntüle
bu bir rüzgar enerjisi o dönünce elektrik üretiyor değilmi bunun 4 tanesini düşünelim ve küçüğünü arabanın tekerleri takıcaz ve araba gitmeye başlayınca tekerler dönmeye başlıcak buda elektrik üretcek ve araba sınırsız bir şekilde gitmeye başlıcak araba ne kadar hızlanırsa elektrik üretimi artıcak yanı doğru bir orantı olucak mantıklı ama devlet ve dünya bunu yapmıcak bunu yaparlarsa petrol diye bir şey kalmaz benzinin önemi kalmaz

BU ARADA BUNU bir yerden felan görmedim varmı bilmiyorum bir mantık oluşturdum

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
şimdi bu hibriti 4 tekere takıalcak ve araba giderken tekerler dönerek 4 tekerin elektrik enerjisi üretmeye başlıyacak buda arabanın sınırsıız bir şekilde gitmesini sağlayacak örn:Alıntıyı görüntüle

XDXDXDDXDDDXD araba tekerlerini neyle döndürcez?

Squex

80+ Silver
Aga gizli bu bilgi sil seri ajanlar yolda.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Bu dişlileri yuvarlak olarak hepsi birbirine temas edicek şekilde dizip bir tanesini biraz çevirirsek sonsuza kadar dönmez mi?
Benim aklımda da bu var

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    16.1 KB · Hit: 31

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bu dişlileri yuvarlak olarak hepsi birbirine temas edicek şekilde dizip bir tanesini biraz çevirirsek sonsuza kadar dönmez mi?
Benim aklımda da bu var
Sürtünme kuvveti iptal galiba?

Top Bottom