Neler Yeni

hiç araba kazası yaptınız mı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Vurmadığım yer kalmadı. Geçen hafta babayı görmeyip sürttüm, lastik yarıldı jant yamuldu falan.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
2017 de 2012 kasa insignia vardı. Arabayı satmaya gitmiştik. Adam baktı arabayı beğendi. Parayı ayarlayıp geleceğim dedi. Bizde eve dönelim yarın hallederiz dedik. Eve dönerken sarhoş bir sürücü (tempra) bize çarptı. Şarampole uçmuştuk. Burnumuz bile kanamadı, sağlam arabaymış. Gerçi arabaya da pek bir şey olmadı. Sonra adam kaçtığı için bayağı para cezası ödemişti bize.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
ben fiat unoyla demir bahçe kapısına girdim sol ön taraf dağıldı arabanın şasesi 3 cm geri kaydı
Bizde de fiat uno var bordo 99model 300.000km' de :)
Neyse ki kaza yapmadım hiç,geçmiş olsun sana da.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Araba değil de motor kazası yaptım bir kere. Yaş 16 falan ilk kez öğreniyorum. O ara Marmaristeyim bide yaz mevsimi yaş da küçük kanımız kaynıyor cıvıl cıvıl ortam. Ben git sa lak gibi teyzemin motorunu çaktırmadan al. Dedim turlar geri getiririm ama bilmiyom kullanmayı Allah'tan vitessiz bastın mı gidiyor. Neyse anayola çıktım ben bastım gidiyom bide gece virajı geç gördüm yavaşladım ama nafile düştüm kolum bacağım sıyrıldı. Kırık çıkık yok Allah'tan motorun aynalar kırıldı. Sonra teyzem de beni kırdı tabi. Ama şimdi vitesli vitessiz akıyorum valla. Hala ehliyet yok ama 😂

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Asphalt 8 ve 9 sayılmıyorsa hayır :D