Neler Yeni

hiç bir oyunum açılmamaya başladı

LyVioE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bahadır yıldız
gece oyun oynarken bilgisayarım kendi kendine kapandı ve tekrar açılmaya başladı bende zaten geç oldu diyip kapattım kasa şartelinden sabah da açtığımda hiçbir oyuna giremedim biraz arşatırnma yaptım ve ekran kartımın yada ram in yandığını düşünüyorum

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    980.2 KB · Hit: 37
  • Screenshot_1.png11.png.png
    Screenshot_1.png11.png.png
    68.6 KB · Hit: 33

LyVioE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bahadır yıldız
vatan bilgisayara götürmek en mantıklısı gibi benim yapabilieceğim bişey yok sanırım şuan

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
gece oyun oynarken bilgisayarım kendi kendine kapandı ve tekrar açılmaya başladı bende zaten geç oldu diyip kapattım kasa şartelinden sabah da açtığımda hiçbir oyuna giremedim biraz arşatırnma yaptım ve ekran kartımın yada ram in yandığını düşünüyorum
Sistem apu ise ekran kartı bozulduğu takdirde görüntü gelmeyecektir. Ram bozulmuş olsa zaten pc açılmaz. Bence şartelden kapatınca sistem dosyalarında ya da oyun dosyalarında bozulma olmuştur. Bi format atın yüksek ihtimal düzelir.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Halit Efe Kaplan
vatan bilgisayara götürmek en mantıklısı gibi benim yapabilieceğim bişey yok sanırım şuan
Vatan değilde itopya fln varsa yaşadığınız şehirde oraya götürüp sorabilirsiniz itopya daha bilgili bir yerdir benim gözümde

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Halit Efe Kaplan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,624