Neler Yeni

Hiç kız arkadaşım yok kızlardan çekiniyorum...

s0nmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali
Merhaba Sayın Forum Sakinleri, ben 17 yaşında olan lise 3e giden birisiyim. Sınıfta veya yan sınıflarda genel olarak konuştuğum dostum diyebileceğim 4 arkadaşım var yakın olduğum sınıfta da bu arkadaşlarım dışında çok insanlarla muhabbet etmem ara sıra konuşurum. Neyse konumuza dönelim benim sınıfta hiç muhabbet ettiğim kız arkadaşım yok boş zamanlarda herkes kız erkek karışık muhabbet ederler beni özellikle çağıran olmadığı için en arka sırada uyumaya başlarım bu durumdan artık çok sıkıldım kızlarla göz göze geldiğimde sanki göz teması kurunca yanlış birsey yapmış gibi hissediyorum ve kuramıyorum kızlarla muhabbetim yok kısaca nasil kız arkadaş edinebilirim veya nasıl muhabbet edebilirim asosyal değilim insanlarla konuşmayı severim komik birisiyim ama çok yakın olduğum insanlara karşı böyleyim herkese konuşkan gibi gözüküyorum yanlış anlamayın egoist birisi değilim ama çok çirkinde değilim fakir birisi değilim yani sorunum yok ama nedense bir türlü lise hayatım boyunca kızlarla arkadaşlık kuramadim ve sohbetlerine bile katilamiyorum utangaç birisiyim bununda etkisi var her neyse çok uzatmayayim bana bu konuda yardım edebilecek önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı günler dilerim.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Sosyal Mühendis Akademi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sosyal Mühendis Akademi
izle kral

Merhaba Sayın Forum Sakinleri, ben 17 yaşında olan lise 3e giden birisiyim. Sınıfta veya yan sınıflarda genel olarak konuştuğum dostum diyebileceğim 4 arkadaşım var yakın olduğum sınıfta da bu arkadaşlarım dışında çok insanlarla muhabbet etmem ara sıra konuşurum. Neyse konumuza dönelim benim sınıfta hiç muhabbet ettiğim kız arkadaşım yok boş zamanlarda herkes kız erkek karışık muhabbet ederler beni özellikle çağıran olmadığı için en arka sırada uyumaya başlarım bu durumdan artık çok sıkıldım kızlarla göz göze geldiğimde sanki göz teması kurunca yanlış birsey yapmış gibi hissediyorum ve kuramıyorum kızlarla muhabbetim yok kısaca nasil kız arkadaş edinebilirim veya nasıl muhabbet edebilirim asosyal değilim insanlarla konuşmayı severim komik birisiyim ama çok yakın olduğum insanlara karşı böyleyim herkese konuşkan gibi gözüküyorum yanlış anlamayın egoist birisi değilim ama çok çirkinde değilim fakir birisi değilim yani sorunum yok ama nedense bir türlü lise hayatım boyunca kızlarla arkadaşlık kuramadim ve sohbetlerine bile katilamiyorum utangaç birisiyim bununda etkisi var her neyse çok uzatmayayim bana bu konuda yardım edebilecek önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı günler dilerim.
Kral bu arada şaka yaptın üstüne alındıysan kusuruma bakma o kanalı bilmiyorsan da izleme

s0nmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal Mühendis Akademi

izle kral
Dostum düzgün cevap vereceksen ver sadece insanlardan yardım almaya çalışıyorum deneyimi olan birisi çıkar ve yardımcı olabilir belki kendi durumumu düzeltmeye çalışıyorum troll cevap veriyorsun yaptığın senin ayıbın neyse kendine iyi bak.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Dostum düzgün cevap vereceksen ver sadece insanlardan yardım almaya çalışıyorum deneyimi olan birisi çıkar ve yardımcı olabilir belki kendi durumumu düzeltmeye çalışıyorum troll cevap veriyorsun yaptığın senin ayıbın neyse kendine iyi bak.
Pardon hocam peki neden utanıyorsunuz

s0nmez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon hocam peki neden utanıyorsunuz
Bilmiyorum nedense geriliyorum kızlarla muhattap olurken asosyal birisi gibi gözüksemde kendi arkadaş çevremde dostlarimla falan yakın olduğum birkaç kişiyle dışarı çıkar gezerim yani asosyal değilim ama iş kızlarla konuşma muhabbet etmeye gelince konu bulamiyorum yanlarına gidip muhabbet etmeye çekiniyorum özgüven eksikliğim var sanırım.

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu
Bilmiyorum nedense geriliyorum kızlarla muhattap olurken asosyal birisi gibi gözüksemde kendi arkadaş çevremde dostlarimla falan yakın olduğum birkaç kişiyle dışarı çıkar gezerim yani asosyal değilim ama iş kızlarla konuşma muhabbet etmeye gelince konu bulamiyorum yanlarına gidip muhabbet etmeye çekiniyorum özgüven eksikliğim var sanırım.
Bu psikolojik bir mesele utanmamaya çalış dostum bu kadar.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
anonim
kendini gelistir spor salonuna git kizlar kendisi sana yazacak dostum onemli olan kiz ile cikmak degil sana asik olan bir kizla beraber olmak bence. bu yuzden tarzini vb kisaca herseyini degistirip farkli seyler deneyebilirsin kendine has sac stilin olsun iyi giyin cok dar pantolonlar giyme aksesuar kullan cilt bakim ve sac bakim gibi rutinler olustur kendine bunlari yaparsan iddia ediyorum sana asik olan bir çok kiz olacak kessinlikle ancak degismem boyle iyiyim diyorsan en azindan spor salonuna git bakim yap insanlarin gay misin niye bakim yapiyorsun gibi soylemlerine kulak asma zaten kiz arkadasin olunca diyemeyecekler bende 11. sinifa kadar incel ve assiri cirkindim sinifimizda koreliye benzeyen (sac stili v.s) biri vardı ve okulun neredeyse hepsi onadan hoslaniyordu bende herseyin dis gorunus olduğunu anlayinca kendime ceki duzen vereyim dedim ve boyle cok mutluyum kendime has tarzi buldum hatta ilk defa bir kiz benden hoslandigini soyleyince onu cok garipsemistim nasil benim gibi bir cirkine bakiyor diye sonra zaten ozguven de geldi ama yinede az da olsa eskilerin acisini yasiyorum arada

Son düzenleme:

Zzabuza

80+
kendini gelistir spor salonuna git kizlar kendisi sana yazacak dostum onemli olan kiz ile cikmak degil sana asik olan bir kizla beraber olmak bence. bu yuzden tarzini vb kisaca herseyini degistirip farkli seyler deneyebilirsin kendine has sac stilin olsun iyi giyin cok dar pantolonlar giyme aksesuar kullan cilt bakim ve sac bakim gibi rutinler olustur kendine bunlari yaparsan iddia ediyorum sana asik olan bir çok kiz olacak kessinlikle ancak degismem boyle iyiyim diyorsan en azindan spor salonuna git bakim yap insanlarin gay misin niye bakim yapiyorsun gibi soylemlerine kulak asma zaten kiz arkadasin olunca diyemeyecekler bende 11. sinifa kadar incel ve assiri cirkindim sonra herseyin dis gorunus olduğunu anlayinca kendime ceki duzen verdim ve boyle cok mutluyum kendime has tarzi buldum hatta ilk defa bir kiz benden hoslansigini soyleyince onu cok garipsemistim nasil benim gibi bir cirkine bakiyor diye
Yazmıyor hocam. Ne kadar değişirsen yükselirsen yüksel o kız yazmıyor.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
anonim
Yazmıyor hocam. Ne kadar değişirsen yükselirsen yüksel o kız yazmıyor.
o kiz yazmayabilir ama emin ol sana asik olan ve aklindan hic cikmadigin baska bir kiz yazacak ve ona sans vermeyi dene ben bir hata yaptim ergenlik yuzunden onu cok kirdim sen kirma sevmiyorsan bile onun duygulariyla oynama lutfen

Zzabuza

80+
o kiz yazmayabilir ama emin ol sana asik olan ve aklindan hic cikmadigin baska bir kiz yazacak ve ona sans vermeyi dene ben bir hata yaptim ergenlik yuzunden onu cok kirdim sen kirma sevmiyorsan bile onun duygulariyla oynama lutfen
İg kullanmadigim için mi yazmiyorlar aceba şimdi dusundum

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
anonim
İg kullanmadigim için mi yazmiyorlar aceba şimdi dusundum
aaa kessinlikle ig hesabin olsun yoksa nasil sana ulasicaklar genelde utanip fake hesaptan yaziyorlar dostum ona dikkat et sonrasi yavas yavas geliyor ve dugumler aciliyor ve okulunun itiraf ve ig sayfasini takip et bence okumuyorsan yinede ig hesabin olsun gunumuzde oldukca gerekli bir iletisim aracidir

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
...
Ne olursa olsun konuşun. Çekingen olun, özgüvensiz olun. Yeter ki konuşun. Zaten zamanla normal gelmeye başlayacak. Size normal gelmeye başladığı zaman da zaten sizin ilk halinizi hafızaları iyi değilse hatırlamazlar. Siz konuşun sonra ki günler çat çat devamı gelir. Eğer bugünden başlamazsanız, hep kızlarla konuşmaya utanacaksınız. Şimdiden bu alışkanlığı kazanın. Hadi aslanım göreyim seni!

Son düzenleme:

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bende aynıyım. Herhangi bir kıza ihtiyaç duymuyorum. Bence sizde kendinizi sorgulayın. 19 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı ve ihtiyaç duymadım

Top Bottom